Een groot huis, van alle gemakken voorzien en liefst op een plek waar ’t lekker weer is en je van alle gemakken voorzien bent. Is dat niet iets waar we allemaal wel van dromen? Het is niet heel moeilijk om een huis te vinden wat aan deze eisen voldoet, wat wel moeilijk is is het prijskaartje wat daar bij komt kijken. Deze ongelooflijk luxe villa in Los Angeles is werkelijk van alle gemakken voorzien en voldoet precies aan het beeld dat we hierboven schetsen. Kleine horde: er is zo’n €32.000.000 nodig om ’t officieel jouw eigendom te mogen maken. Kom maar door Cryptomiljonairs.

Stanley House

Onthoud deze naam. Het is namelijk de naam van het meest luxe verblijf dat je ooit hebt gezien (in Los Angeles). Met een uitzicht over de Sunset Strip is dit ruim 3500 vierkante meter tellende paleis alles waar je over droomt. Als je op zo’n hoog punt over Los Angeles uitkijkt, dan wil je natuurlijk ook een goed uitzicht hebben. Niet getreurd, het huis biedt maar liefst 270 graden uitzicht rondom, dus de kans dat je ergens iets spectaculairs mist is vrij klein.

dit huis in los angeles is alles waar je van droomt Pure Luxe

Het huis telt een overdaad aan ruimtes en kamers. Zo zijn er maar liefst vijf slaapkamers aanwezig, zeven badkamers (of toiletten) en ’t heeft de overall creativiteit van Lenny Kravitz en z’n designteam – XTEN Architecture. We kunnen niet anders dan toegeven dat dit paleis werkelijk een adembenemend stukje architectuur en design is. Het huis wordt gekenmerkt door glazen wanden die de ene ruimte van de andere onderscheiden. Zo wordt het ruimtelijk aspect behouden en krijg je tevens een hele stijlvolle uitstraling.

dit huis in los angeles is alles waar je van droomt Pure Luxe

De inrichting van het huis wordt opgebouwd door het gebruik van verschillende luxe materialen en diverse oogstrelende details. Zo vinden we er Hawaïaanse lavasteen terug, basalt en tropische houtsoorten geïmporteerd uit Brazilië. Deze rustieke uitstraling binnenin het huis wordt doorgetrokken buitenshuis door gebruik te maken van verschillende water-elementen en beplanting voor ’t ultieme zen-gevoel.

dit huis in los angeles is alles waar je van droomt Pure Luxe

Als dit alles nog niet genoeg is

Om het plaatje compleet te maken zijn er verschillende features die het huis omtoveren tot een plek van ultieme ontspanning. Denk dan aan een modern ingerichte bar en een bioscoop. De hypermoderne keuken en de elegante eetkamer zijn perfect geschikt voor socializen met vrienden en familie. Het geheel wordt afgemaakt door een comfortabele lounge-ruimte die uitgerust is met banken, kussens, lounge-stoelen en een open haard.

dit huis in los angeles is alles waar je van droomt Pure Luxe

Mocht je iets missen, dan wordt die leegte misschien opgevuld door het zwembad, de garage met plaats voor zes auto’s of het audiosysteem die het gehele bouwwerk van geluid voorziet. Om de boel werkelijk af te maken is er als kers op de taart ook nog een eigen nachtclub aanwezig in deze gigantische villa. Wat ons betreft is ’t lijstje zo wel compleet. Het enige dat jij nu moet doen is 32 miljoen euro meenemen.

Bron: Luxatic