De liefhebbers van een hapje en een drankje bij ‘Aan de Poel’ kunnen weer opgelucht ademhalen. Het restaurant is geopend en volledig klaar om gasten met de beste service en het lekkerste eten te verwelkomen.

Met man en macht gewerkt om Aan de Poel op fabuleuze wijze weer tot leven te wekken

Na de brand van 6 juli heeft het restaurant van Stefan van Sprang en Robbert Veuger het voor elkaar gekregen om in 7 weken van total loss, naar casco, naar splinternieuwe zaak te gaan. “Er is echt around the clock doorgewerkt om dit voor elkaar te krijgen” blikt van Sprang terug op de afgelopen periode. “Toen een van de experts een opmerking maakte dat we alles weg konden gooien, stortte onze wereld natuurlijk in, maar we hebben onze schouders eronder gezet met behulp van en crisismanager Xander Smit.” Veuger straalt zichtbaar: “Er zijn hier dagen geweest dat de aannemers om 5 uur begonnen en pas om 11 uur ’s avonds weer de tent uitliepen, echt een ongelooflijke prestatie.”

Restaurant Aan de Poel Amstelveen heropening Pure Luxe

Vrijwel alles in het restaurant is nieuw, van tafels en stoelen, tot gordijnen en tapijt. “Het hele proces is een aaneenschakeling van snelle beslissingen geweest”, vertelt Van Sprang. “In verband met de bouwvak en de augustusperiode moest alles zeer snel beslist worden. Dit beperkte de keuze voor ons soms ook, maar we zijn ontzettend trots dat we weer open kunnen in een vernieuwde zaak. We staan te popelen om gasten weer te ontvangen.”

Het twee-sterren restaurant in Amstelveen is krap 7 weken dicht geweest nadat het getroffen werd door een brand in de meterkast op 7 juli. Hoewel de brand zelf beperkt bleef was de roet- en rookschade immens. Het restaurant is deze week weer geopend voor diner, en vanaf as. dinsdag ook weer voor de lunch.