De feestdagen komen eraan en hier horen uiteraard ook cadeaus bij. Het kiezen van een cadeau is überhaupt al lastig, maar sommigen lijken dan ook nog eens simpelweg alles al te hebben. Dan is het helemaal bijna onmogelijk. Toch zijn er ook deze situaties altijd cadeaus te bedenken, zoals de zaken in onderstaande lijst. Er staan wat cadeaus tussen met een knipoog, maar er staan ook iets serieuzere opties tussen – de top 5 heeft onze voorkeur, wat vind jij?

10. Een waterfles met spikes (ja echt)

Een waterfles is niet bepaald bijzonder, iedereen kan het kopen en waarschijnlijk heeft iedereen er ook wel een. Maar een exemplaar met spikes is een ander verhaal. Het ziet er anders uit dan anders, en dat maakt het een prima cadeau voor iemand die alles al heeft. Voor enkele tientjes is deze te koop, in verschillende kleuren.

Cadeaus PURE LUXE

9. Een zeldzaam boek

Wellicht heeft je vriend of een familielid lezen als een van zijn hobby’s, maar dan heeft hij waarschijnlijk ook alle boeken al. De kunst is dan ook om een zeldzaam boek cadeau te doen. Als je het helemaal speciaal wil maken is een eerste uitgave van een boek helemaal geweldig, het is ook iets waarvan anderen onder de indruk zullen zijn.

8. Een indoor ski-sessie

Je zou kunnen stellen dat indoor skiën niets is in vergelijking met buiten skiën, maar je kunt het ook omdraaien. Buiten skiën doet iedereen, het is veel specialer als je zegt dat je binnen gaat skiën. Er zijn tegenwoordig steeds meer hallen te vinden, en ook qua uitdaging is het tegenwoordig prima.

7. Een indoor surf-sessie

We blijven bij de indoor bezigheden, want ook surfen is mooi om te doen als je een wat meer sportieve vriend hebt. Nu is het waarschijnlijk enigszins onhaalbaar om naar Bali of Hawaï te gaan om dit te doen, en dichter bij huis ontbreekt momenteel de zon. Een indoor-sessie biedt uitkomt.

6. Een vlucht in een straaljager

Dit is niet iets wat veel mensen doen, dus de kans dat je vriend dit nog niet heeft gedaan is redelijk groot. En het is een bijzondere ervaring, door de snelheid en de G-krachten. Je vriend moet wel een goede gezondheid hebben, anders is het niet verstandig. Maar ervan uitgaande dat dit het geval is, met dit cadeau maak je hem blij.

cadeaus PURE LUXE

5. Een Audi E-bike

Een Audi klinkt als een prima cadeau, maar is voor de meesten wat overdreven. Een Audi E-bike valt wellicht wel binnen de ‘haalbare’ cadeaus. Ook bij fietsen is Audi een van de meest luxe merken, en deze E-bike kan een snelheid van liefst 80 kilometer per uur behalen. Een bijzonder en futuristisch cadeau.

cadeaus PURE LUXE

4. Indoor skydiven

Nog maar een indoor activiteit, een van de betere cadeaus voor kerst. Skydiven is heerlijk buiten, maar binnen is het net wat toegankelijker. En ook hiervan krijg je een adrenaline boost, een prima uitje om cadeau te doen dus.

3. Een test rit in een F1 wagen

Als iemand enthousiast is over Formule 1 is dit een fantastisch idee, en anders eigenlijk ook. Bijna iedereen met een voorliefde voor dit  zal genieten van het rijden op een circuit, en zijn innerlijke Max Verstappen naar boven laten komen.

cadeaus PURE LUXE

2. Een 3D printer

De gelukkige kan alles dan al hebben, een 3D printer heeft hij waarschijnlijk nog niet. Dat zou op een zijn minst een opzienbarend cadeau zijn waarmee je opvalt. Dan bespaart je meteen stress voor het volgende jaar, dan kan hij een cadeau uitprinten.

1. Een reis naar Antarctica

We sluiten af met een echte luxe cadeau, een tipje naar Antarctica. Dit is heel bijzonder, want het overgrote deel van de mensen komt hier nooit. Het kost wel wat, maar dan ben je ook verzekerd van een exclusief cadeau.

Bron: Luxatic