Op vandaag de dag kan de juiste muzikale stap een hoop roem en rijkdom opleveren. Zo blijkt maar weer wanneer we kijken naar de grote schare ‘raptalenten’ die de Nederlandse muziekindustrie de laatste jaren voort heeft gebracht. Mensen als Ronnie Flex, Boef en Lil’ Kleine hebben op zeer korte tijd een grote hoeveelheid bekendheid, rijkdom of zelfs commotie weten te veroorzaken. Het is de nieuwe weg die muziek-luisterend Nederland is ingeslagen en dat die weg de artiesten geen windeieren legt, dat moge duidelijk zijn. Lil’ Kleine – in ’t dagelijks leven Jorik Scholten – heeft met zijn Amsterdams accentje en vlotte babbel al de nodige euro’s bij elkaar weten te rappen. Dat bewijst hij niet alleen met een gouden Rolex Day-Date of een witte Range Rover (inmiddels mat-zwart). Nee ook zijn stulpje aan de Kerkstraat in Amsterdam onderstreept dit nog maar eens.

Lil’ Kleine strijkt neer aan de Kerkstraat

De Kerkstraat in Amsterdam is een hotspot als ’t aankomt op luxueuze, ruime appartementen. Zo heeft DSTRCT er een fantastisch mooi project opgebouwd en kiest ook rapper Lil’ Kleine om zijn nest te bouwen in deze straat. In een eerder stadium werd verwacht dat de artiest voor zijn nederige stulpje net geen miljoen betaalde. De vraagprijs lag namelijk op €995.000. Later bleek echter dat hij een bedrag van €890.000 heeft neergeteld voor dit appartement. Naar het schijnt is de bank wel zo lief geweest om hem een hypotheek van 1.5 miljoen euro te verstrekken.

Zo woont de Amsterdamse rapper Lil Kleine Pure Luxe

Wat krijg je voor zo’n negen ton op de benedenverdieping van een appartement aan de Kerkstraat? Nou, in ieder geval een oppervlak van 138 vierkante meter. Stukken meer dan de gemiddelde overbetaalde bezemkast die we in Amsterdam vinden. Het appartement is kortgeleden gerenoveerd en bestaat uit vier verschillende kamers. Een badkamer, twee slaapkamers en een werkkamer. Daarnaast is er een inpandige garage aanwezig, zodat hij z’n bovengemiddelde grote witte Range Rover een veilig onderdak kan bieden.

Zo woont de Amsterdamse rapper Lil Kleine Pure Luxe

In het appartement vinden we ondermeer een grote keuken met luxe kookeiland. Geheel in de lijn der verwachtingen is deze uiteraard uitgerust met praktisch alle inbouwapparatuur die je maar kunt indenken. Tevens is z’n slaapkamer voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, dus hij kan overdag rustig slapen wanneer het een heftige nacht is geweest. Op een steenworp afstand vinden we ’t De La Mar theater en het Leidseplein. Wat dat betreft had de ligging niet veel beter gekund.

Bron: Bekendeburen