Als de roem en faam naar ongekende hoogtes stijgt, dan doet je leefomgeving dat ook. Tel daar ook nog een aankomend kind bij op en je weet dat wanneer je Jorik Scholte heet (beter bekend als Lil’ Kleine), het tijd is om ’t nest te verlaten en te verruilen voor een groter, luxueuzer nest. Zo gezegd, zo gedaan. Het besluit resulteert in de verkoop van dit prettige, stijlvolle optrekje aan de Kerkstraat in Amsterdam.

Lil’ Kleine verruilt de Kerkstraat in hartje Amsterdam voor de ‘chique’ grachtengordel

De rapper staat natuurlijk aan de vooravond van zijn vaderschap, dus het stulpje waar hij ooit als vrijgevochten jongeman zijn intrek nam voldoet niet meer aan de eisen van het ‘nieuwe’ leven. Het is dan ook niet echt vreemd dat hij de 139 vierkante meter aan de Kerkstraat te koop heeft gezet. Al moeten we in alle eerlijkheid bekennen dat het voor menigeen voldoende ruimte is om een gezin te onderhouden en kinderen groot te brengen. Maar hè, de levensstijl van Lil’ Kleine vereist natuurlijk wat meer bravoure.

lil' kleine appartement kerkstraat amsterdam Pure Luxe

Foto: Funda.

Het ruime, stijlvolle 3-kamer appartement is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur die je maar kunt wensen. Verder is er een inpandige garage aanwezig met 25 vierkante meter aan ruimte en beschikt de bewoner tevens over een patio. Natuurlijk zul je je eigen touch willen toevoegen aan het appartement dat ongetwijfeld veel mee heeft gemaakt, maar in principe is het in betere staat dan menig andere woning in ons kikkerlandje. Mocht je meer informatie willen, dan kun je uiteraard naar onze vorige publicatie gaan, toen de populaire rapper het stulpje kocht. De verkoopadvertentie vind je hier.

lil' kleine appartement kerkstraat amsterdam Pure Luxe

Foto: Funda.

lil' kleine appartement kerkstraat amsterdam Pure Luxe

Foto: Funda.

Bron: Funda