Het warme weer, het felle zonnetje en de korte rokjes en broeken: de zomer laat zich definitief gelden in Nederland en dat maakt dat we massaal de deur uit gaan. Uiteraard betekent het goede weer ook dat we weer wat vaker van een cocktail gaan genieten en laat dat nou net het belangrijkste onderdeel zijn van Bols around the World 2019. Voor één avond zal de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam het toneel zijn voor ’s werelds beste cocktails.

Zes teams strijden voor de titel ‘Bols Master Bar Team 2019’

Tijdens deze cocktail-rijke avond zullen zes verschillende barteams – van over de hele wereld – neerstrijken in de Reguliersdwarsstraat. Ieder team zal een eigen bar tot z’n beschikking hebben om zo te strijden voor die felbegeerde nummer 1 plek tijdens Bols around the World 2019. Voor de gelegenheid is één van Amsterdam’s bekendste straten dan ook omgedoopt tot Bols Cocktail Street.

Bols cocktail street genever reguliersdwarsstraat amsterdam Pure Luxe

Ieder team zal – net zoals in de voorrondes ook al duidelijk werd – gebruik maken van Bols Genever. Zoals gezegd werd koos maar liefst 90% van de internationale deelnemers in de voorrondes al voor Bols Genever. Een sterke indicatie dat Genever – zeker in ons land – aan een goede comeback bezig is. Tijdens de ‘Grande Finale’ zal duidelijk worden welk barteam de beste Genever-cocktail maakt.

Bols cocktail street genever reguliersdwarsstraat amsterdam Pure Luxe

Vanaf 19.00u vanavond ben je welkom in de Bols Cocktail Street (Reguliersdwarsstraat). Tickets kosten €10 per stuk en zijn hier te verkrijgen. Iedere ticket verschaft toegang tot het event en is bovendien een ‘vrijkaartje’ voor het proeven van de zes cocktails gemaakt door de finalisten. Verder kun je naast die cocktails tevens al vanaf €4 een ander drankje bestellen tijdens het event. Mocht je dus vanavond van plan zijn een drankje te doen met vrienden, familie of collega’s: op naar de Reguliersdwarsstraat.

Bols cocktail street genever reguliersdwarsstraat amsterdam Pure Luxe