Op 11 juni wordt het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. Daags erna, 12 juni, gaat het nieuwe Haringseizoen officieel van start en mogen we weer massaal happen in de lekkerste haring. Een moment dat we beslist niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan en dus zorgen we ervoor dat dat niet het geval is. Samen met Xcite Events en ZUID organiseert Pure Luxe namelijk een G&T Haringpartij om het nieuwe seizoen stijlvol af te trappen.

Op smaakvolle wijze het haringseizoen inluiden bij ZUID

We kunnen natuurlijk een haringfeestje organiseren in ’t midden van de week, maar dat zou betekenen dat er toch een gematigde gezelligheid heerst daar men de volgende dag weer fris en fruitig dient te gaan werken. Het leek ons dan ook niet meer dan logisch dat we de vrijdagmiddag bombarderen tot ‘onze’ aftrap van het nieuwe haringseizoen met de beste haring.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zuid Amsterdam (@zuidamsterdam) op

Op vrijdag 14 juni zal ZUID (Stadionweg 320) het toneel zijn van de G&T Haringpartij georganiseerd door Xcite Events, ZUID en natuurlijk Pure Luxe zelf. Vanaf 16.00u ben je van harte welkom om te genieten van een échte Hollandse Nieuwe – mede mogelijk gemaakt door Corum Investments. De Gin & Tonic wordt verzorgd door Hermit Dutch Coastal Gin.

Om ervoor te zorgen dat het gezellige borrel wordt, geheel in ’t teken van de Hollandse Nieuwe, wordt de haring volledig verzorgd door het huis. Tevens zullen alle gasten een eerste G&T ontvangen op kosten van het huis. Een tweede G&T zal daarna €5 kosten. Kom je ons vergezellen en het weekend goed inluiden? Zo ja, zorg dan even dat je jezelf op aanwezig zet op Facebook en in het event (hier). We zien je graag verschijnen.