Deze droomwoning, die de naam 924 Bel Air Rd. California draagt, staat te koop voor een bedrag van maar liefst 250 miljoen dollar. Dit optrekje mag zichzelf dan ook de duurste woning van de Verenigde Staten noemen. Als je de beelden van het onderstaande promotiefilmpje ziet, dan begrijp je enigszins wel waar het prijskaartje van deze ongelofelijke woning op gebaseerd is.

‘Bigger is better’ is hier zeker van toepassing

De woning beschikt over een helikopter, 12 slaapkamers, 21 badkamers en 3 keukens. Ook is er in de enorme garage genoeg ruimte om al jouw bolides te stallen en biedt het helikopterplatform plaats voor jouw speeltje om op te landen. En als je dacht dat dat alles was, dan zit je goed mis. Om je van alle gemakken te voorzien zal je twee jaar lang zeven personeelsleden tot je beschikking hebben. De inrichting van de woning is op z’n zachts gezegd ‘indrukwekkend’ en zal jouw garanderen van een luxe leventje. De kroonluchters vol met glitters en glazen vloeren geven deze woning een stijlvolle en verfijnde sfeer. Daarnaast zijn er nog vijf bars, een welness spa, een massagestudio, een sportschool, een bowlingbaan en een thuisbioscoop. Wat heb je nog meer nodig?

Duurste Woning Amerika Pure Luxe
Duurste Woning Amerika Pure Luxe
Duurste Woning Amerika Pure Luxe
Duurste Woning Amerika Pure Luxe
Duurste Woning Amerika Pure Luxe

Naast de bovenstaande woning zijn er genoeg opvallende locaties waar we niet met tegenzin zouden verblijven. De luxe vakantievilla van Wesley en Yolanthe Sneijder mag er wezen. Hier zouden wij onze vakantiedagen graag door willen brengen.

Bron: SGXL

Fotografie: 924 Bel Air Rd.