Het luxueuze merk Brikk is al redelijk bekend met de high-class gepersonaliseerde IPhones en andere technologische producten. Echter komt het bedrijf nu met een compleet vernieuwend product. Een handgemaakte, gepersonaliseerde, in 24k goud gewikkelde en duurste Playstation controller ooit kan binnenkort in jouw handen liggen. Apparatuur de schuld geven van jouw game skills is dan écht verleden tijd.

duurste Playstation controller ooit

De controller betreft een Dualshock 4 controller, genaamd de Lux Dualshock 4. Volgens een persbericht is die uiterst praktisch en gemaakt voor de gamer met onnavolgbare smaak. Mocht je nu geen $13,995 hebben liggen voor een controller is er ook nog een “goedkopere” versie beschikbaar voor $8,495. Het is overigens niet de eerste keer dat een bedrijf een gameconsole onder handen neemt en deze een luxe jasje geeft, zo werd deze Xbox ook al eens in het goud ondergedompeld.

De goedkopere versie heeft een Playstation knop gemaakt van 18k goud en 7 perfecte diamanten die samen goed zijn voor 0,25  karaat. De overige knoppen zijn Sony originals. De duurdere versie daarentegen heeft 9 knoppen gemaakt van 18k goud. Naast de Playstation knop zijn ook alle richting- en vormknoppen gehuld in het goud. Al deze knoppen zijn ook voorzien van diamanten die samen 2,20 karaat opmaken. Verder biedt BRIKK verschillende personalisatie opties beschikbaar op aanvraag. De controller wordt geleverd in een aluminium doos met carbon. Ze zijn nu al wereldwijd te bestellen.

Bron: Luxurylaunches