Wat is een luxe woning zonder een minstens even luxe bolide? Precies, helemaal niks. Zo dachten de verkopers van dit penthouse er ook over. Bij aankoop van  Palazzo del Cielo in Miami ontvang je namelijk niet één, maar twee high-end auto’s. Dat maakt de aankoop van dit penthouse wat ons betreft meteen een zeer bewuste keuze.

Vervoer minstens even luxe als het verblijf

We leven in een tijd waar welvaart uitstralen vrijwel belangrijker is dan daadwerkelijk welvarend zijn. Natuurlijk gaan de twee veelal hand in hand en dus is het niet zo gek dat grote, luxe en dure huizen en bolides zeer goed in trek zijn. Echter kunnen wij begrijpen dat de keuze tussen luxe bolide en prachtig penthouse een lastige kan zijn. Althans tot op zekere hoogte dan. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen..

Penthouse PURE LUXE

Stel je bent in staat te kiezen voor beiden, dan is dit de meest aantrekkelijke optie die we je vandaag kunnen bieden. Een prachtig penthouse met 2 exclusieve auto’s ‘cadeau’. een snelle blik naar het prijskaartje verklapt trouwens wel dat de toekomstige eigenaar zich hoogstwaarschijnlijk niet hoeft te bekommeren om een keuze tussen één van de twee eerder genoemde.

Penthouse PURE LUXE

Dit super luxe penthouse ligt op de 47e verdieping van een nieuw exclusief complex in Sunny Isles beach, Californië. Het penthouse is zo’n 13.000 m2, waarvan 3.000 m2 aan buitenterras. Naast de de meest luxe inrichting, kan je ook nog eens genieten van een heerlijk duik in het zwembad met glazen bodem.

Penthouse PURE LUXE

Over het algemeen is het redelijk normaal een parkeerplaats te krijgen bij je optrekje van $38 miljoen. Echter is het volgende extraatje van een compleet ander niveau. Je ontvangt niet alleen een Rolls-Royce Cullinan, maar ook een Lamborghini Aventador om deze parkeerplekken gelijk op een passende manier gevuld te hebben. Samen zijn de bolides goed voor ongeveer $750.000, dus als je het even snel omrekent kost het optrekje nog ‘maar’ $37,25 miljoen. Koopje!

Penthouse PURE LUXE

Mooi optrekje dit, maar is het even mooi als dit bescheiden optrekje van Tesla-oprichter Elon Musk?

Penthouse PURE LUXE

Bron: Luxurylaunches