Mocht je twijfelen om Ierland eens een bezoekje te brengen, dan helpen we je daar graag van af. Sterker nog, we doen vanaf dit moment ons best om je te doen emigreren naar dit prachtige stukje groen. Er is namelijk een huis te vinden met een gigantisch grote kartbaan in de achtertuin. Los van het feit dat dit een redelijk excentriek verschijnsel is, is het ook nog eens enorm cool en juist daarom werd onze aandacht direct getrokken. We gingen op onderzoek uit.

Een kartbaan waar je ‘U’ tegen zegt

Allereerst moet natuurlijk gezegd worden dat Ierland hét land bij uitstek is om een dergelijke actie te realiseren. Op zoek naar prachtige plekken met veel ruimte en weinig last van buren is Ierland toch al gauw een van de betere alternatieven binnen Europa. Ondanks dat is het nog steeds heel raar om een huis tegen te komen met een heuse kartbaan in de tuin. De baan is ongeveer 1 kilometer lang en telt zo’n 10 bochten. Uiteraard is het circuit voorzien van alle benodigdheden om hier serieuze rondetijden neer te zetten. Zo is er een zogenaamd ‘race-cotrol office‘ gebouwd, een podium en liggen er diverse garageboxen naast het circuit voor het onderhoud aan je karts. Een leuke uitvalsbasis voor Max Verstappen misschien?

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

Logischerwijs liggen al deze faciliteiten op enkele meters afstand van het woonhuis zelf. Daar vinden we ook een helikopter platform, binnenzwembad én thuisbioscoop. Het kan niet op natuurlijk. Het woonhuis zelf bevat 2 verdiepingen, waar onder andere plek is voor 4 slaapkamers en 5 badkamers. Iedere kamer heeft uitzicht op de idyllische omgeving waarin het huis zich bevindt. Al deze luxe en vrijetijdsbesteding is gesitueerd op een stuk grond dat maar liefst 11,3 hectare meet. Mocht je interesse hebben, dan zul je contact op moeten nemen met Stanley Best Estate Agents. Vereist is wel dat je minstens $2.950.000 meebrengt.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.

huis ierland moneymore kartbaan stanley best estate agents Pure Luxe

Foto: Stanley Best Estate Agents.