Ondernemend rapper Ali B heeft onlangs een nieuw huis in zijn woonplaats Almere gekocht. Niet alleen dat, want hij kocht ook het  huis wat grenst aan zijn huidige woning. De reden van de koop is voor ons onbekend maar wij denken dat Ali van deze twee onder één kap een vrijstaande woning wilt maken. Het huis heeft een dagwaarde van om en nabij de 500.000 euro. Dit is gebaseerd op een vergelijkbaar huis dat eerder werd verkocht in dezelfde straat.

Het huis staat nog niet op zijn naam, dit betekent dat de overdracht nog plaats moet gaan vinden. De hele gebeuren gaat naar alle verwachting in februari plaats vinden. Wij zijn benieuwd naar de plannen van de rapper, misschien komt het wel in de verkoop? Dus wie weet wordt jij wel de nieuwe buurman van Ali B.

Rapper Ali B

Waar haalt rapper Ali B dit geld vandaan, niet iedereen koopt zomaar buren uit.

Ali B is ondertussen niet alleen meer rapper, maar ook label-eigenaar en bekend gezicht bij diverse televisieprogramma’s. Dat gegeven is niets nieuws, want de rapper is al ruimschoots vertegenwoordigt in de media en lijkt veel klussen aan te nemen. Dat je hier mee geld kunt verdienen is geen geheim, Ali B bezit naar schatting om en nabij de 2,5 miljoen euro.

De rapper was al vaker te zien in programma’s The Voice of Holland en zijn eigen lopende programma Ali B op volle toeren. Deze beide projecten leveren Ali een behoorlijk zakcentje op. Dit zakcentje investeert Ali maar al te graag in een nieuw pand of in een bedrijf. Om je even een beeld te geven, voor één seizoen van TVOH vangt hij al ruim 400.000 euro. Het vermogen van Ali komt deels terug in panden, zo heeft de rapper door Nederland en Marokko al rond de 40 panden op zijn naam staan. Deze panden worden naar alle waarschijnlijkheid verhuurd.