In Crystal Point staat wel een heel bijzonder huis. Een mansion wel ter verstaan. Het wonen in een duur en groot huis is al bijzonder maar het wonen in dit huis is alleen weggelegd voor de allerrijkste ter aarde. Dit is een mansion die je koopt als je van gekkigheid niet meer weet wat je met al je geld aan moet.

De woning ligt aan een prachtig meer en beschikt over 8 slaapkamers en 1o badkamers. Om het nog even wat gekker te maken heeft de mansion 13 haarden en meerder fantastische tuinen. Voor de ultieme ontspanning is er ook nog eens een hottub aan de rand van de berg, met uiteraard een ultiem uitzicht.

Naast de grote mansion ligt een gasthuis die alleen bereikbaar is met één berglift. Dit gastenhuis zou je uiteraard ook kunnen gebruiken als gepast gastenverblijf.

mansion

We lopen even met je mee vanaf de ingang van de oprit. Je loopt door prachtige tuinen die overgoten zijn door allerlei groen. Uiteraard is het pad voorzien van verwarming voor de koude winterdagen. Langs dit pad staan allemaal hand gemaakte beelden van diverse dieren.

Bergen

Door de ”entrance room” loop je de living en de keuken binnen. De mansion is voorzien van enorm veel hout en natuurlijke materialen, Dit zien we ook terug in de prachtige houten keuken. Deze gehele ”hoofkeuken” is voorzien van al het denkbare apparatuur en is compleet op maat en uniek gemaakt. De woning is ook voorzien van een mooie bibliotheek en galerij kamer. Beide kamers worden naar alle waarschijnlijkheid niet veel gebruikt, maar zijn het benoemen zeker waard.

mansion

De master suite is absoluut ook het benoemen waard. De prachtige houten balken die het plafond doen stijlen zijn echt een ”eyecather”. De mooie ramen zorgen echt voor een fantastisch droomeffect. Slapen in deze kamer is alsof je slaapt in een droom.

De mansion heeft zo veel kamers dat het opnoemen van iedere kamer zorgt voor een gigantische overkill aan informatie. Er is niet voor niets een 10 minuten lang durende video gemaakt ter promotie van de mansion. Bereid je voor, want deze mansion is echt een absolute overkill aan indrukken.