Wonen in een riante villa is al heel vet, maar wonen in één van de optrekjes uit dit lijstje is echt een absolute droom. Miljoenen worden er uitgegeven aan de villa’s uit dit rijtje en daar mogen de eigenaren enorm trots op zijn. Je leest hier over de 10 meest bizarre billionaire-villa’s.

De 5 dikste billionaire-villa’s

De villa met het waterpark in de tuin
Deze nogal uitgesproken en eerder uitgelichte villa is echt alsof je in een film leeft. Deze 37.ooo square foot grote villa is echt een bizar aanzicht. Stel je voor dat dit bij jou in je dorp of stad staat. Bizar toch? De villa heeft naast een dik waterpark ook een bowlingbaan en een garage voor ruim 50 auto’s. We schreven eerder uitgebreid over deze bizarre verschijning.

Het huis met de gouden badkamer
De titel zegt al genoeg. Deze unieke woning heeft een badkamer compleet gemaakt van echt goud. De woning is een waar penthouse in New York en kost meer dan 12.000.000 dollar. Elk meubelstuk in dit dikke huis in Manhattan is speciaal gemaakt voor dit huis. Een dure en moeilijke opgave, maar met een prachtig resultaat.

Mansion met helikopter platform
Dit eiland heeft een gigantische mansion op haar grond staan met een speciaal gebouwd helikopterplatform. Deze helikopter vlucht zal maar 15 minuten zijn vanaf de grote stad New York. De woning kost een dikke 13.000.000 dollar en is daarmee niet bepaald goedkoop. Maar dit is wel de ultieme vorm van wonen in privacy.

Billionaire-villa's Billionaire-villa's

Het huis met het haaien-aquarium
Deze ruim 23.000.000 dollar kostende woning is bewoond geweest door voormalig first-lady Michelle Obama. Deze woning heeft maar liefst 7 badkamers en ligt tussen prachtige bergen in LA. Niet gek dat de woning hier zo veel kost. Dit is namelijk één van de duurste plekken om te wonen. Het is geen eigendom van Michelle maar de woning is niet zo maar particulier te huur.

Billionaire-villa's Billionaire-villa's

Het huis met verwarmde oprit 
Deze woning wordt ook wel de Ferrari onder de huizen genoemd. Dat mag ook wel want de woning kost een dikke 13.000.000 dollar. De woning ligt onder de rook van de grote stad Boston. Deze woning haar ramen en deuren hebben een totale waarde van ruim 1.000.000 dollar. Een rare maar unieke innovatie vind je niet? Voor de extreem koude winterdagen bevat deze woning uiteraard een verwarmde oprit. Ja je hoort het goed, een verwarmde oprit.

Billionaire-villa'sBillionaire-villa's

We kunnen wel stellen dat iedere woning uit dit lijstje van een absolute buiten categorie is. Deze billionaire-villa’s kom je niet snel tegen bij jou in de buurt. Al komt deze brute villa in Utrecht aardig in de buurt.