Roxy Dekker is de hitmachine van dit moment. De 19-jarige Amsterdamse weet met hits als Sugardaddy en Anne-Fleur Vakantie het jonge publiek maximaal voor zich te winnen. Ze komt uit nogal een goed milieu zo blijkt. Haar vader, Jan-Arie Dekker, heeft zijn adembenemende loft in de Amsterdamse Minervabuurt voor € 7 miljoen te koop gezet.

Hitmachine Roxy Dekker

Roxy Dekker deed in 2019 mee aan het Junior Songfestival, waar ze deel uitmaakte van de groep 6TIMES. Maar in de zomer van 2023 brak ze door bij het grote, voornamelijk jonge publiek, met de hit Anne-Fleur Vakantie. Haar succes groeide daarna nog verder, met de hit Satisfyer en een paar weken geleden met Sugardaddy. 

Loft Roxy Dekker

De zangeres lijkt uit een erg goed milieu te komen. Haar vader, de kennelijk steenrijke Jan-Arie Dekker, heeft nu zijn prachtige loft in Amsterdam-Zuid voor € 7 miljoen te koop gezet. De woning is gelegen aan het Raphaëlplein in de prestigieuze Minervabuurt. Het pand fungeerde vroeger als kerk.

Loft Roxy Dekker

Volgens de advertentie komt het karakter van de kerk volledig tot zijn recht in het hart van de woning, gekenmerkt als de woonkamer. Met een door Piet Boon ontworpen keuken, drie slaapkamers en twee badkamers, een dakterras van 38 m² op het westen en 586 m² aan woonoppervlak, verdeeld over twee woonlagen, wordt de loft omschreven als ‘one of a kind’. Verder valt de ruime setting op. Dat komt door de centrale positie van de open haard, de niveauverschillen en de buitenruimte die tevens onderdeel is van deze ruimte.
De eettafel is op een podium geplaatst.

Meer dan 25 jaar gewoond

Volgens de makelaar heeft het gezin Dekker ‘er 25 jaar lang met plezier gewoond, maar gaan ze nu een andere fase in, omdat de kinderen uit huis zijn’. In een hieronder te vinden video leggen ze verder uit dat ze de woning gaan missen om het ‘on-Nederlandse aspect’: ‘een heerlijk ruime huis in volledige stilte. Zoals gezegd: een NY-loft op eigen grond. Met niets te vergelijken’. Verder leggen ze uit dat op zomerse dagen de 7,5 meter hoge glazen puien omhoog kunnen, om zodoende een ideale setting in volledige privacy te creëren.