Ajax en Feyenoord zijn zoals allicht bekend aartsrivalen. Danilo Pereira da Silva heeft de twijfelachtige eer gehad voor beide clubs uit te komen. Inmiddels speelt de Braziliaan in Schotland, en heeft hij zijn prachtige appartement in havenstad Rotterdam te koop gezet. Vraagprijs: € 1.349.000.

De carrière van Danilo Pereira

De 25-jarige Danilo Pereira da Silva is een spits, afkomstig uit het Braziliaanse São Paulo. Hij speelde in de jeugd van Portuguesa, Corinthians, Ponte Preta, Vasco da Gama en Santos. In september 2017 vertrok hij voor twee miljoen euro naar Ajax. Op 25 maart 2018 debuteerde hij voor Jong Ajax in de Eerste divisie. In 2020 maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht, en speelde in diezelfde week een Europa League duel tegen het Spaanse Getafe, waarin hij direct wist te scoren. Na en verhuurperiode aan FC Twente kwam Danilo tot de conclusie dat hij zijn kans niet meer zou krijgen bij Ajax, en dus verkaste hij naar Feyenoord. Ook daar werd hij geen basisklant, hij moest duelleren met successpits Santiago Giménez. Daarop vertrok Danilo naar het Schotse Rangers.

Appartement Danilo Pereira

Bron: Christie’s International Real Estate

Zijn appartement in Rotterdam heeft de Braziliaan dus niet meer nodig. In 2022 legde hij er volgens Quote nog een bedrag van zeker € 1,2 miljoen voor neer, maar nu staat het voor € 1.349.000 in de etalage.

Verlangt ruim € 1,3 miljoen voor appartement in Rotterdam

Het appartement wordt overigens te koop aangeboden bij onze vrienden van Christie’s International Real Estate. Het miljoenenstulpje in ‘Manhattan aan de Maas’ biedt een woonoppervlak van 146 m² met een zonneterras op het zuidwesten van circa 24 m². Het appartement bevindt zich het complex ‘De Rotterdam’, wat een ongeëvenaard uitzicht betekent. Ook het fabuleuze interieur valt in het oog, evenals dus de meer dan 16 meter lange glaswand op de skyline, inclusief de rivier, Erasmusbrug en het historische Scheepvaartkwartier met skyscraper De Zalmhaven die als trotse overbuurman prijkt.

Danilo Pereira appartement

Bron: Christie’s International Real Estate

In het appartement wordt een royale buitenruimte alsook een moderne, open keuken gehuisvest. Verder zijn er twee slaapkamers, met mogelijkheid tot een derde, waarvan de master bedroom is uitgerust met een inloopkast. Tevens is er een design badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet