Ze is de schrik van menig BN’er: Yvonne Coldeweijer. De roddelvlogger heeft met haar ‘juice’ een aardige vinger in de pap als het gaat om entertainmentnieuws. Een behoorlijk lucratieve business, want eind vorig jaar kocht ze een miljoenenwoning in Muiden. Ze bezit ook nog een appartement in Amsterdam-Oost, die ze nu te koop heeft gezet. Daar hoopt ze een winst van zeker een ton mee te realiseren.

Yvonne Coldeweijer is de schrik van bekend Nederland

Om Yvonne Coldeweijer kan Nederland inmiddels niet meer heen. Haar carrière begon ze als zangeres Keet!, alvorens ze in juni 2015 het YouTube-kanaal Life of Yvonne startte, tevens de naam van haar Instagram-account. Eind 2020 begon ze met het verspreiden van zogenaamd ‘juice’, waarin ze misstanden van bekende Nederlanders blootlegde. Informatiebronnen en anonieme tipgevers noemt ze haar ‘spionnen’. Zij wist dan ook al een aantal keren met primeurs te komen. In april 2024 kondigde Coldeweijer aan te stoppen met het publiekelijk delen van roddels via sociale media en dit voortaan enkel nog exclusief voor een betalend publiek te doen. Met haar werkzaamheden heeft ze een respectabel vermogen weten op te bouwen.

Appartement Yvonne Coldeweijer

Bron: Funda

Dat de zaken goed gaan, bewees ze vorig jaar. Ze kocht namelijk een woning van € 1,2 miljoen in het Noord-Hollandse Muiden. Ook bezit Yvonne Coldeweijer nog een appartement in Amsterdam-Oost, dat ze nu in de verkoop heeft gezet. Volgens Bekende Buren kocht het ze het appartement in 2020 voor € 457.500 en liet er een hypotheek op vestigen van € 421.000. Het appartement staat momenteel te koop voor € 549.000, waarmee ze, afgaande op de hypotheek, een winst van bijna een ton hoopt te bewerkstelligen.

58 m² aan woonoppervlak

Het appartement van Yvonne Coldeweijer bevindt zich op de vierde en tevens bovenste verdieping van een “karakteristiek pand op een centrale locatie in Amsterdam-Oost”, en biedt een woonoppervlak van 58 m². De woning beschikt over een lichte woon-/eetkamer, een moderne open keuken, een luxe badkamer, een slaapkamer en het trappenhuis dat leidt naar de woning is recent gerenoveerd. Het appartement telt twee kamers, waaronder één slaapkamer en één badkamer.

Appartement Yvonne Coldeweijer

Bron: Funda

Vanuit de woonkamer via een vaste trap geraak je op het dakterras. Tevens is er een balkon. Het appartement is overigens voorzien van een vloerverwarming, wat de woning extra comfortabel maakt.