Het is voor de familie Meiland een hobby op zich geworden: het verpatsen van hun stulpjes. Dit keer doen ze dat opnieuw. De familie Meiland zet namelijk hun kapitale landhuis in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout voor miljoenen in de verkoop. Er gloort een winst van tonnen aan de horizon.

Verhuisfamilie Meiland zet opnieuw hun landhuis in de etalage

Verhuizen en de familie Meiland, er is haast geen betere combinatie mogelijk. Nadat de welbekende soapfamilie enkele jaren geleden naar Frankrijk verhuisde voor een ambitieus chateau-avontuur, zijn ze sinds 2019 weer terug in Nederland, waar ze in eerste instantie een boerderij in Gelderland betrokken. Na een conflict met de gemeente aldaar vertrokken ze weer, en verhuisden ze naar Noordwijk, daar waar hun roots liggen. Daar betrok de familie een prachtig landhuis, die in het verleden toebehoorde aan Kensington-drummer Niels van den Berg, waar ze ook weer snel vertrokken. In de tussentijd kocht dochterlief Maxime Meiland ook nog eens een miljoenenvilla, waarna zij ook nog meerdere keren van woning switchte. Ook het pension van de familie staat in de verkoop.

Landhuis familie Meiland

Bron: Funda

Na nog een verhuizing leken Erica en Martien Meiland nu dan eindelijk hun gewenste stulpje gevonden te hebben. Maar schijn bedriegt. Het object is alweer in de verkoop beland. Volgens Bekende Buren kochten zij het landhuis in 2021 voor € 2 miljoen, en lieten zij er voor dat bedrag ook een hypotheek op vestigen. De vraagprijs voor de woning bedraagt nu € 2.395.000.

Landhuis met 237 m² aan woonoppervlak

Voor dat bedrag krijgt een volgende eigenaar een ruim opgezet landhuis, genaamd ‘Duinwijk’, met een woonoppervlak van 237 m², met vijf slaapkamers, waaronder vier slaapkamers ent twee badkamers, verdeeld over in totaal drie woonlagen. Tevens is er een luxueuze keuken, uiteraard voorzien van alle nodige inbouwapparatuur.

Landhuis familie Meiland

Bron: Funda

Mocht de familie Meiland het landhuis daadwerkelijk voor de eerder genoemde prijs verkopen, gloort er voor hen een winst van bijna € 400.000 aan de horizon.