De verkoop van de villa van Carlo Boszhard in het Noord-Hollandse Landsmeer wil nog niet echt vlotten. Om die reden heeft de presentator maar liefst ruim € 100.000 van de initiële vraagprijs van € 2.195.000 gesnoept.

Verkoop van villa Carlo Boszhard wil nog niet vlotten

Carlo Boszhard kocht de villa samen met zijn man Herald in januari 2000 voor een bedrag van € 630.755, waarna hij het in november 2023 voor een bedrag van € 1.298.011 in de etalage zette. Die prijs is voor veel geïnteresseerden kennelijk te gortig, want de vraagprijs is nu met ruim € 100.000 gezakt. Volgens Bekende Buren staat het riante optrekje nu voor € 1.198.011 opnieuw in de verkoop.

Villa Carlo Boszhard

Bron: Funda

De villa is gelegen in het Noord-Hollandse dorp Landsmeer, door de aantrekkelijke ligging op 10 autominuten boven Amsterdam een bakermat voor bekende Nederlanders zoals Froukje de Both en Dave Roelvink, die onlangs zijn appartement in hetzelfde dorp te koop zette. De woning aan de straat Noordeinde biedt een woonoppervlak van 177 m² met zes kamers, waarvan vier slaapkamers en één badkamer. Het geheel, inclusief grote tuin, rust op een perceel van 503 m². Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Tevens is er een ruime woonkamer, met open haard en schuifpui die naar de riante tuin van 175 m² leidt. Ook is er een woonkeuken te vinden die een absolute lust voor het oog is en bovendien is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Die woonkeuken staat weer in verbinding met de eetkamer, die op zijn beurt weer is verbonden met diezelfde riante tuin.

Riante winst in het verschiet

Mocht Boszhard de villa voor deze prijs wél verkopen, gloort er voor hem een glansrijke winst aan de horizon. Zoals gezegd kochten Boszhard en manlief Herald het pand ooit voor ‘slechts’ € 630.000. De toekomstige bewoner krijgt de ouders van de presentator er overigens als buren bij.

Villa Carlo Boszhard

Bron: Funda

Boszhard werd in 1969 geboren in Amsterdam als jongste broer van Ron Boszhard, tevens presentator. Carlo Boszhards TV-carrière begon in de jaren 80 als figurant. In 1991 had hij zijn eerste grote klus te pakken en werd hij gecontracteerd door RTL 4. Twee jaar later, in 1993 werd hij aan het presentatieteam van het programma Telekids toegevoegd, waar hij kennis maakte met Irene Moors. De twee zouden jarenlang een zeer succesvol duo vormen, waaronder met De TV Kantine. Tegenwoordig kennen we Boszhard vooral als presentator van Married At First Sight.