Carlo Boszhard is één van de meest toonaangevende TV-mensen van Nederland. Bij zijn werkgever RTL presenteerde hij onder meer De TV Kantine, waarin BN’ers op magistrale wijze werden gepersifleerd, en presenteert hij momenteel Married At First Sight, een programma waarbij twee wildvreemden naar experiment met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Iets wat Boszhard enkele jaren geleden ook deed met zijn man Herald. De twee zijn echter klaar voor de volgende stap in hun leven en zetten hun luxe villa in Landsmeer in de etalage.

Carlo Boszhard zet zijn prachtige Landsmeerse villa in de verkoop

Boszhard werd in 1969 geboren in Amsterdam als jongste broer van Ron Boszhard, tevens presentator. Carlo Boszhards TV-carrière begon in de jaren ’80 als figurant. In 1991 had hij zijn eerste grote klus te pakken en werd hij gecontracteerd door RTL 4. Twee jaar later in 1993 werd hij aan het presentatieteam van het programma Telekids toegevoegd, waar hij kennis maakte met Irene Moors. De twee zouden jarenlang een zeer succesvol duo vormen.

Villa Carlo Boszhard

Dat komt goed tot uiting in het programma De TV Kantine, zelf bedacht en ontwikkeld door Boszhard. De twee hadden in het programma veel succes met het imiteren en persifleren van een groot scala BN’ers. Die inspanningen werden beloond met een Gouden Televizierring in 2010. Tegenwoordig is Boszhard vooral te zien als het eveneens mateloos populaire programma Married At First Sight, waarin koppels worden gevormd die elkaar pas bij hun eerste trouwdag voor het eerst ontmoeten.

Goed, terug naar de villa. De riante woning van Boszhard bevindt zich in het Noord-Hollandse dorp Landsmeer, net boven Amsterdam. Het is een plaats waar meer BN’ers, zoals Froukje de Both en Dave Roelvink, zich hebben gevestigd.

177 m² wonen op een perceel van 503 m²

De woning, gelegen aan de straat Noordeinde, biedt een woonoppervlak van in totaal 177 m² met zes kamers, waarvan vier slaapkamers en één badkamer. Het geheel, inclusief grote tuin, rust op een perceel van 503 m².

Villa Carlo Boszhard Landsmeer

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Als we de hal doorlopen geraken we in de ruime woonkamer, met open haard en schuifpui die naar de riante tuin van 175 m² leidt. Ook is er een woonkeuken te vinden die een absolute lust voor het oog is en bovendien is voorzien van alle inbouwapparatuur die nodig is. Die woonkeuken staat weer in verbinding met de eetkamer, die op zijn beurt weer is verbonden met diezelfde riante tuin.

Villa Landsmeer Carlo Boszhard

Kortom: een villa die van alles te bieden heeft op het gebied van luxe en comfort. Met Amsterdam op slechts 10 autominuten afstand en het prachtige natuurgebied ’t Twiske is deze villa de perfecte plek voor degene die privacy en comfort prefereert. Boszhard kocht het pand januari 2000 voor een bedrag van € 630.755. Nu moet hij zeker € 1.298.011 opleveren. Bekijk hier de Funda-advertentie.