Zoals elke week nemen Pure Luxe-oprichter Floris Wyers en makelaar Leslie de Ruiter (Christie’s International Real Estate) weer ’s lands – en daarbuiten – meest opvallende landgoed onder de loep. Met dit keer schrijfster Isa Hoes als huisbaas, een miljoenenvilla in Amsterdam-Zuid en een heuse kroeg aan huis.

Isa Hoes als huisbaas? Het kan

We beginnen ditmaal met een bekende Nederlander, in de naam van schrijfster Isa Hoes. Zij kocht in 2020 een appartement in Amstelveen voor € 331.000 met een hypotheek van € 245.000, en verhuurde die vervolgens onder. Lang zat er een bewoner die elke maand een huur van € 1.850 ophoestte. Nu staat het pand leeg, te wachten op een nieuwe huurder. Het betreft een driekamerappartement met een woonoppervlakte van 81 vierkante meter, bestaande uit twee slaap- en één badkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Appartement Isa Hoes

Het is slechts één appartement van de schrijfster. In 2013 sloeg ze namelijk een bedrag van € 1,1 miljoen stuk op een prachtig appartement aan het Amsterdamse Vondelpark.

Miljoenenvilla in Amsterdam-Zuid kan worden gebruikt als residentie of als kantoor

We gaan naar het prestigieuze Amsterdam-Zuid. Voor € 19 miljoen, één van de duurste objecten van Nederland, kunt u een prachtig pand aan de Koningslaan 58-60 bemachtigen. Nu nog in gebruik als kantoor, heeft de toekomstige eigenaar ook de mogelijkheid het in een luxe villa te veranderen. Het megalomane object wordt dan ook zowel via een zakelijke makelaar, als via een woningmakelaar aangeboden. Deze twee aaneengeschakelde objecten staan op eigen grond, beide objecten stralen de essentie van luxe en exclusiviteit uit. De locatie van het stadspaleis zorgt ervoor dat u zich kan terugtrekken in een oase van rust.

Stadspaleis Funda

Dit stadspaleis biedt ongeëvenaarde privacy en prachtige uitzichten. Een plek als dit is zeldzaam in de hoofdstad van ons land. Wanneer u deze prachtige objecten besluit te kopen, heeft u aan ruimte genoeg. In totaal is de oppervlakte circa 1558 m², het souterrain is 237,3 m², de begane grond is 402,2 m², de eerste verdieping is 366,0 m², de tweede verdieping is 353,7 m² en de kapverdieping 199,2 m².

Een kroeg aan huis op het grootste stuk oppervlak van Gelderland

We nemen ook even een kijkje buiten de Randstad, want in het Gelderse dorp Bemmel wordt een geheel agrarisch bedrijf te koop aangeboden. Gelegen op het grootste stuk oppervlak van Gelderland, 218.000 m², is dit object voorzien van een complete manege én een kroeg aan huis. Stoeterij Buitenzorg is een gemeentelijk, prijswinnend monument dat met veel zorg en aandacht in oude luister is hersteld. De historische waarde van het pand heeft een vertaling gekregen in hedendaagse functionaliteit en comfort. Een uiterst uniek object.

Kroeg Funda

Dat en nog veel meer in de nieuwste aflevering van FundaFun. Bekijk hem in zijn volledigheid hieronder, en laat even een command achter.