Gelegen in de meest centrale provincie van Nederland bevindt zich dit prachtige huis. Tussen de bossen komt dit huis naar voren. Dit prachtige landhuis gelegen in Den Dolder is een absolute mansion te noemen. Een enorm perceel met daarop gelegen dit prachtige landhuis. Het landhuis heeft een beschikking van ruim 51.000 m2 bos en ook nog eens een ruime 30.000 m2 aan weiland. Dit is het duurste huis van de provincie Utrecht.

We hebben het hier over een landhuis aan de Soestdijkerweg. Dit landhuis bestaat uit twee adressen en is dus prima vinden. Een mooie royale oprit brengt je naar dit pronkstuk. Oprijden in stijl en aankomen in een hol vol klasse.

Deze riante villa heeft een woonoppervlakte van net 1000 m2 en is daarmee echt gigantisch te noemen. Door de dubbele elektrische hekken kom je de mooie 300 meter lange oprit op, als je deze uit rijdt dan kom je bij dit prachtige landhuis. Het landhuis is in 2008 naar een ontwerp van Axel Vervoort uit Antwerpen uit de grond gestampt en staat er dus nu een kleine 12 jaar.

Als je de oprit oprijdt zie je gelijk de mooie royale tuin die dit huis je te bieden heeft. Een prachtig onderhouden gazon en vele fraaie terrassen. Deze terrassen zijn overigens verwarmd via vloerverwarming. De tuin beschikt ook over diverse schitterende vijvers, bergingen, paardenstallen, een paardenbak en IJslander baan. Niet voor het eerst dat een huis zo’n oprit heeft. Het duurste huis van Nederland had er zelfs twee…

duurste huis van de provincie Utrecht

Het landhuis is voorzien van al het nodige comfort en luxe. Zo zijn de De Lage Vuursche en de golfbaan op loopafstand en zou je eventueel direct gebruik kunnen maken van een aangelegd bospad naar beide. Ook bevindt zich op loopafstand het nodige openbaar vervoer. Dat was de luxe qua locatie betreft. Maar de binnenkant en de buitenkant van de woning zijn ook zeker uitgerust met het nodige luxe.

Waaronder: domotica, beveiliging, airconditioning, luxe sanitair en keukeninrichting, volledige isolatie, 1000MB glasvezel, Sonos geluidsysteem en ga zo maar door. Alles wat je wenst heeft deze woning je te bieden. Dit zagen we al eerder bij het duurste huis van Friesland.

duurste huis van de provincie Utrechtduurste huis van de provincie Utrecht

Over de binnenkant van deze woning is helaas niet veel bekend, de huidige eigenaren blijken veel waarde te hechten aan de nodige privacy. Niet gek als je het ons vraagt. Het duurste huis van Brabant liet dit overigens wel zien, adembenemend. Maar zeg nou eerlijk, deze woning kan toch niet anders dan waanzinnig mooi zijn? Mocht je de woning willen kopen dan zal je een kleine 10.000.000 euro neer moeten leggen. De vraagprijs bedraagt maar liefst, 9.650.000 euro. Maar ach, dan woon je wel in het duurste huis van de provincie Utrecht.