Presentator Johnny de Mol heeft een bedrag van € 1,7 miljoen stukgeslagen op een prachtig penthouse in Amsterdam. De Mol, die momenteel nog met zijn gezin in een villa in Blaricum resideert, verhuist daarmee terug naar de stad.

Johnny de Mol slaat € 1,7 miljoen stuk op Amsterdams penthouse

We kennen Johnny de Mol natuurlijk vooral als de zoon van de steenrijke John de Mol. Ook is hij bekend als presentator van onder meer Waar is de Mol?, SynDROOM en nu De Kwis met Ballen. Hij begon zijn carrière echter als Sylvester Koetsier in Goede Tijden, Slechte Tijden, alvorens hij de overstap maakte naar het presenteren. In 2008 maakte hij zijn presenteerdebuut bij Veronica met Waar is de Mol?, waarin hij met bekende Nederlanders op vakantie gaat. In 2015 won hij de Gouden Televizier-Ring voor SynDROOM. In 2013 en 2015 won Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster Man.

Johnny de Mol

Bron: Bekende Buren

Zijn tv-successen de laatste jaren, en het hebben van een rijke vader uiteraard, hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Zo kocht hij in 2013 al een prachtig appartement in Amsterdam, welke hij in 2016 weer te koop zette. Daarna verhuisde hij met zijn gezin naar een miljoenenvilla in Blaricum, maar nu keert hij toch weer terug naar de drukke stad. Hij heeft € 1,7 miljoen stukgeslagen op een prachtig penthouse in Oud-Zuid. Volgens Bekende Buren zou hij de woning met eigen middelen hebben gekocht.

Drie kamers

Het luxe penthouse beschikt over een woonoppervlak van 106 m². De woning heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waarbij de keuken tevens is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Bovendien is er door het gehele appartement vloerverwarming aanwezig.

Johnny de Mol penthouse

Bron: Bekende Buren

Dit alles wordt afgetopt met een privélift en een werkelijk waanzinnig dakterras, dat een ongeëvenaard uitzicht over de stad biedt.