Als rijke man kun je er van dromen om een alles in één mediacentrum in je woonkamer te hebben, uitgerust met alle snufjes van nu. Deze woonkamer valt dan niet alleen als gastenontvangst te gebruiken maar ook als een ware rust tempel.  Je complete kamer vullen met een hightech mediacentrum klinkt niet verkeerd toch?

Alles in één mediacentrum

Maak kennis met dit bizarre voorwerp. Het alles in één mediacentrum, de droom van iedere man.  Dit living object heeft alles wat je wilt en voor kunt stellen. Salontafel, stoelen, bureau, tafels en speakers. Wat je hier mee moet? Daar zijn wij ook niet helemaal over uit. maar dik is het zeker.

Dit dikke mediacentrum wordt online aangeboden als bed, maar het is veel meer dan dat. De kosten van dit bed beginnen al vanaf 2800 dollar, dan heb je wel een queensize. Als je de absolute king wilt hebben zit er niks anders op dan een ruime 3000 dollar te betalen. Dan is het bed helaas wel zonder opties.

Alles in één mediacentrum

De opties van dit bed kosten uiteraard geld, je kunt kiezen voor: nachtkastje, een USB-poort, een luidspreker, een LED-lampje, een bekerhouder, een liftfunctie. Mocht je al deze functies willen moet je er wel rekening mee houden dat de prijs tot ruim 4200 dollar op loopt. Een behoorlijke bak geld. Maar dan heb je wel de ultieme chillspace.

Dit bed heeft uiteraard ook massage stoelen van waaruit je de perfecte game kunt spelen. Stelt u dit zichzelf eens voor: Je vrouw en kinderen zijn onderweg naar Opa en Oma en je bent alleen thuis. Je zet de massagestoelen aan, sluit je nieuwe Playstation en nodigt twee vrienden uit. Dit klinkt voor ons als de ideale avond om goed tot rust te komen.

alles in één mediacentrum

Maar eerlijk is eerlijk, praktisch is dit alles in één mediacentrum niet. Dus misschien leuk voor in de speelkamer maar voor in de woonkamer blijven de klassieke meubels toch iets functioneler dan dit gevaarte.