Dit prachtige huis is vormgegeven door middel van hedendaagse en organische materialen en heeft een prachtige ligging in California, Amerika. De dramatische en luxe uitstraling van het landgoed heeft een prachtig uitzicht op de stad San Francisco. Dit eigentijdse meesterwerk is ontworpen door Swatt/Miers Architecten. Maak kennis met dit prachtige Ash Lane House.

De architectuur is vormgegeven met oneindig grootte ramen aan alle kanten van het huis wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een gevoel van vrijheid en ruimte. De organische en duurzame materialen die zijn gebruikt bij de bouw geven een natuurlijke schoonheid.

Van de minimalistische stijl in de keuken tot de luxe stijl in de slaapkamers is alles perfect ontworpen en ingericht. De luxe smaak voor kunst komt in het landgoed zeker terug in de prachtige schilderijen en beelden die over het landgoed zijn verspreid. De smaak van rijkdom en luxe is in ieder geval niet iets waar je in dit landgoed een tekort aan hebt.

In deze luxe keuken kan je heerlijke koken en bakken. De houten keukenkastjes en het witte tafelblad komen samen tot een rustgevende uitstraling. Je kunt hier genieten van een heerlijk ontbijt met je gezin of genieten van de perfecte gerechten die uit de keuken afkomstig zijn.

Op het geweldige terras staat een ronde bank waar heerlijk op kan zitten. Je kunt er ultiem vanaf genieten en het prachtige uitzicht op San Francisco bekijken. Je kunt hier ultiem tot rust komen na een heerlijke duik in het zwembad op een warme zomerdag. Of je kunt heerlijk geniet van een mooie zonsondergang met een lekker warm deken en een uitgebreide borrelplank of barbecue.

Dit legendarische landgoed staat te koop voor ruim 26,6 miljoen euro en is het perfecte landgoed voor een buitengewone levensstijl. Voor deze gigantische bedragen koop je in Nederland de twee duurste woningen op Funda. Maar dit Ash Lane House is natuurlijk ook wel van een ongekend niveau, vind je niet?

Ash Lane HouseAsh Lane House Ash Lane House