Mensen met veel geld weten vaak niet hoe ze ’t uit moeten geven. Sterker nog, ze geven geld uit aan totaal onnodige dingen. Uiteraard moeten ze dat helemaal zelf weten en hebben wij daar weinig over te zeggen. Toch resulteert dat gedrag vaak in zeer vreemde aankopen. Zo bewijst ook Kanye West weer met zijn Lamborghini Urus. De rapper/designer/producer besloot dat een ‘normale’ Urus niet bij z’n stijl past en dus gaf ‘ie zijn exemplaar een kleine make-over. Het resultaat? Werkelijk kunst..

Kanye West en z’n Lamborghini Urus: over smaak valt te twisten

Oké, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat iedereen natuurlijk een eigen smaak heeft. Sommige mensen vinden de Lamborghini Urus lelijk, anderen vinden het een prachtig stukje Italiaans design. De één prefereert ‘m in het geel, de ander in het zwart. Ondanks dat zijn er altijd creaties die je doen afvragen of de betreffende eigenaar last heeft van z’n smaakpapillen. Zo ook bij de Lamborghini Urus van Kanye West.

kanye west lamborghini urus Pure Luxe

Foto: Instagram, @cadetailstudio.

De rapper en zelfverklaard designer werd gespot in Los Angeles, bij z’n kantoor, toen de nieuwe Lambo werd afgeleverd. Het viel direct op dat Kanye West niet van plan is om z’n Urus te laten opvallen, door ‘m te laten opvallen. Nee, de celebrity heeft gekozen voor een mat-beige kleur, die nog het dichtst in de buurt komt van koffie met enorm veel melk erin (lees: Latte, maar dan geroerd).

kanye west lamborghini urus Pure Luxe

Foto: Instagram, @cadetailstudio.

Kanye zou Kanye niet zijn zonder z’n eigen ‘design’ toe te passen

Uiteraard gaat de externe opsmuk van deze Urus verder dan enkel een ander kleurtje. Zo zijn er ook een viertal zeer ‘opvallende’ velgen te zien op de SUV van Italiaanse makelij. Het gaat hierbij om velgen van Boyd Coddington Wheels – jawel, ‘Designed by Kanye’. We hadden ook niet anders verwacht natuurlijk. De combinatie van bijzondere stijlen gaat verder in het interieur. Dit wordt namelijk gedomineerd door felblauwe vlakken, zodat er wel gedacht wordt aan enige vorm van contrast. Het maakt ’t geheel tot een bolide die wat ons betreft opvalt door wansmaak. Maar ach, wie zijn wij om dat te beoordelen. Z’n Tesla was wat dat betreft iets beter gestyled.

kanye west lamborghini urus Pure Luxe

Foto: Instagram, @cadetailstudio.

kanye west lamborghini urus Pure Luxe

Foto: Instagram, @cadetailstudio.

Bron: California Design Studio