Dit jaar was alles behalve het jaar van campers en er op uit gaan. Althans als je naar een ander werelddeel wilde dan. Deze 5 campers zijn dan ook net even wat anders dan je standaard huurcamper. Deze 5 hebben allemaal hun eigen unieke stukje luxe en toffe aspecten. Ieder voor zich zijn het niet zomaar campers…

De 5 meest luxe campers

Een vijfsterrenhotel op wielen
Deze camper is één van de duurste campers die de wereld kent. Dit rijdende vijfsterrenhotel is dan ook alles behalve goedkoop en simpel. Deze kampeervilla kost een dikke 2.5 miljoen euro. Van dit bedrag zou jij een aardig optrekje kunnen kopen… Maar deze camper koop je natuurlijk niet als je geen eigenaar bent van één van de duurste huizen in Nederland.

DE SLRV Commander
Deze camper heeft de uitstraling waar menig man naar op zoek is als je gaat kijken naar luxe campers. Niet de standaard vormen, maar gewoon net even wat anders. Én ja het lijkt op het eerste gezicht best wel op een vrachtwagen, maar dat is het alles behalve… Deze brute tweeverdieping hoge camper heeft een 8×8 aandrijving. Dit is niet de doorsnee camper die je op de reis naar je vakantiebestemming passeert. Je betaald er dan ook een kleine 1.4 miljoen dollar voor.

Luxe camper met helikopter
Misschien is dit wel de meest aparte camper uit het rijtje. Want wie gaat er nu met een camper op vakantie als je beschikt over een helikopter. Het is wel zo dat je de helikopter pas krijgt bij het kopen van deze camper. De ideale combi-deal denk je niet? Wel handig om te vermelden dat je wel je vliegbewijs moet halen mocht je de helikopter zelf willen besturen.

Camper met autogarage 
Wat is er nou beter dan op vakantie gaan met een camper en dan ook nog eens de mogelijkheid te hebben tot het meebrengen van je luxe weekends-wagen? In deze luxe camper kun je namelijk een supercar kwijt en naast deze garage is er echt een zee aan ruimte over om je ideale vakantie verblijf te maken.

luxe campers
luxe campers

Camper met zijwaartse-autogarage
Deze laatste camper geeft opnieuw de mogelijkheid tot het meebrengen van je dikke supercar. Alleen is het bij dit exemplaar allemaal net wat makkelijker te gebruiken. Als je het ons vraagt is de wagen onder de camper efficiënter met de ruimte om gaan dan de wagen ”in de camper”. Maar eerlijk is eerlijk, een supercar meenemen op camper-vakantie is niet hetgeen waarvoor je een camper koopt, al is het wel super dik.

luxe campers