Naran Automotive komt met hun eerste auto, de Naran Hyper coupe. De Naran herbergt een 5-liter twin-turbo V8, ontwikkeld door de Duitse Race Dynamics, met een kracht van 1.034 pk en 764 lb-ft koppel.

Bij deze wagen is er uitgebreid gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen zoals carbon, dit kan alleen maar iets goeds beloven. Het stijve chassis, in combinatie met de V8 en de bestuurder-verslaande vierwielaandrijving om de Naran van 0-100 in een geschatte 2,3 seconden te brengen. Pure brute kracht dus en een absolute topper als het gaat om de Hyper-cars. Dit is de Naran Hyper Coupe:

Naran Hyper Coupe

Het scherpe ontwerp en de aerogerichte behandelingen maken 3.035 pond downforce – en bieden plaats aan een achterbank. De Naran is een 2+2, wat betekent dat er meer dan één vriend mee kan rijden. De Naran biedt ook extra’s zoals een door de klant gekozen modelnaam, met een verwacht debuut ergens in 2021. Bizar toch? Zie jij jezelf en je vrienden al zitten in deze brute wagen, gewoon met zijn vieren in een Hyper-car.

De Naran hyper Coupe heeft een exclusieve identiteit. Dit wil zeggen dat er een zeer gelimiteerde opgave zal zijn. Er zullen slechts 49 exemplaren van deze wagen gemaakt worden. Niet gek als je bedenkt dat het hand gemaakte ultra-high-performance wagens zijn. Naran noemt deze wagen zelf een waar kunstwerk op wielen. Geen gekke gedachten, denken wij.

Naran Hyper Coupe

De gedachte achter de wagen is om een unieke samenstelling te bieden tussen de auto en de coureur. De wagen is tevens de eerste high-performance auto die gericht zal zijn een laag volume, dit is nog nooit eerder voorgekomen. Althans bij een niet elektrische wagen dan… De ambitie van Naran is om de snelste vierzitter hypercar te hebben. Dit wil Naran testen op de Nurnburgring. Ze gaan hiermee dus voor een serieus record.

Wij van Pure Luxe kijken uit naar de eerste rijdende beelden van de wagen. Hoe duur de wagen zal zijn is voor alsnog onbekend. Maar dit zal zeker niet over 10.000 euro gaan.