Een paar maanden geleden introduceerde ze de tweede generatie Rolls-Royce Ghost. Daarmee beweerde ze dat ingenieurs talloze uren hebben besteed om de cabine van de luxe sedan een van de stilste te maken. De geluidstechnici concentreerden zich ook op het perfectioneren van de akoestiek in de cabine. Die de beste prestaties van het audiosysteem in de auto zou moeten halen. De fabrikant heeft nu echter iets bedacht voor die gevallen waarin je van muziek wilt genieten, zonder anderen in de auto ermee lastig te vallen.

Rolls-Royce premium koptelefoon

Deze hoofdtelefoon is gemaakt van aluminium en saffianobruin leer voor een lichtgewicht gevoel en is via een kabel verbonden met het voertuig of je eigen apparaat, waardoor het geluid en de kwaliteit optimaal binnenkomt. En op deze manier wordt er geen interferentie ontvangen. In een gelimiteerde oplage, wordt elk geleverd met een premium opbergkoffer met monogram.

Rolls Royce

 

Optimaal geluid uit de limited edition High-End Rear Seat Headphones

Om deze “limited edition High-End Rear Seat Headphones” te maken, werkten de geluidstechnici van Rolls-Royce Motor Cars samen met een van de meest gerespecteerde leveranciers van audiosystemen ter wereld. Deze hoogwaardige hoofdtelefoon is ideaal afgestemd op de entertainmentsystemen achterin het Rolls-Royce-assortiment, maar is eveneens geschikt voor gebruik met smartphones  en andere audioapparaten. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan kabels, met een ingebouwde microfoon.

Rolls-Royce

Deze methode van directe verbinding via kabel heeft de voorkeur van audioprofessionals om het mogelijke verlies van geluidskwaliteit door interferentie te elimineren. Om de algehele luisterervaring te verbeteren, is deze limited-edition Rolls-Royce koptelefoon voorzien van 40 mm-drivers die een krachtig geluid – en een frequentierespons van 2 Hz – 30 kHz en een impedantie van 22 ohm – leveren om energie efficiënt te geleiden.

Deze luxe koptelefoon is gemaakt van aluminium en saffiano-bruin leer voor lichtheid en comfort en wordt geleverd met een hoesje voor veilige en gemakkelijke opslag. Het aanbod is beperkt tot slechts 200 eenheden en draagt een prijskaartje van $ 1210 (€ 1.003).