Rappers worden meer dan vaak in een adem benoemd met geld, patserige auto’s en expliciete merkkleding, maar rapper Snelle schreef veel van zijn liedjes gewoon in de schuur bij zijn moeder in het Gelderse plaatsje Gorssel. Hij groeide op in de provincie en daar gaat hij keert ook weer naar zijn roots. Ondanks dat zijn shows uiteraard voornamelijk in de randstad plaatsvinden – wat nu lastig gaat. Vlakbij Deventer in het plaatsje Epse kocht hij deze schitterende woonboerderij, met bijgebouw.

Snelle

Snelle, a.k.a. Lars Bos, is de afgelopen jaren opgeklommen tot één van de grootste artiesten van Nederland. Hij scoort hit naar hit en is zelfs als eerste Nederlandse artiest bezig met een Netflix Original documentaire: “Zonder jas naar buiten.” En is hij ook nog eens de meest gestreamde artiest van 2020. Ondanks zijn succes, lopen er ook een aantal dingetjes wat minder. Zo is hij recentelijk getroffen door het welbekende virus en zijn shows zijn – net als voor alle andere artiesten – gecanceld. Het viel de 25-jarige zanger behoorlijk tegen.
Snelle
In een interview met Radio 538 zei hij het volgende: “Ik zit nu tien dagen binnen en mag bijna weer naar buiten. Ik moet jullie heel eerlijk bekennen dat ik niet wist wat het was, maar dat het wel een pittig dingetje is. Ik vond het heftig, eerlijk gezegd.” Gelukkig voor hem heeft hij nu
zijn eigen plek om zich in alle rust in terug te trekken.
Snelle
In het buitengebied rondom Deventer in het plaatsje Epse heeft deze schitterende woonboerderij met bijgebouw gekocht voor ‘slechts’ 1 miljoen euro. De origineel vraagprijs lag op 1.095.000 euro, hij heeft maar liefst á 1 ton eraf weten te snoepen. De woonoppervlakte bedraagt 396 vierkante meter en in totaal beschikt de woning over10 kamers, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer verdeelt over twee woonlagen. Koken kan hij in de open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en met eetgedeelte.
Om in zijn bijgebouw te moeten komen moet hij binnendoor door een glazen tunnel. Deze kan functioneren als gastenverblijf. Verder is nog een sauna-ruimte met een beeldig uitzicht en een hottub. Verder beschikt hij over een eigen garage die plaats biedt aan één auto. Officieel wordt de rapper op 4 januari a.s. officieel eigenaar, waardoor hij voorlopig zijn quarantaine tijd in zijn appartement in Diemen moet uitzitten.
Snelle Snelle Snelle glazen Snelle Snelle slaapkamer Snelle eetkamer