Voor de mensen die Hakim Ziyech niet kennen, Ziyech is ex-voetballer van AFC Ajax en heeft daar de sterren van de hemel gespeeld. Hij speelde in Amsterdam zo goed dat dit onder de aandacht van Engelse top club Chelsea kwam, deze club heeft Ziyech afgelopen zomer over gekocht van de Amsterdamse club en dus speelt Ziyech nu in de beste competitie van de wereld. Voor wie denkt dat Ziyech hier weg zit te stoffen op de bank heeft het goed mis. De nummer 10 maakt een ijzersterke indruk en weet niet van stoppen als het gaat om assists geven en goals maken. Hij heeft zichzelf hiermee in de basis gevestigd. Dit is het wagenpark Hakim Ziyech.

Het wagenpark van Ziyech

Natuurlijk komt er bij het zijn van een profvoetballer een goed salaris kijken. Maar een speler als Hakim verdient een enorme bak met geld. Zo veel dat de speler menig supercar op zijn naam heeft. Ziyech lijkt een ware autoliefhebber te zijn.

Lamborghini Urus
Deze wagen kocht Ziyech in 2019 en het is een absoluut monster. Deze bolide staat nog steeds op naam van deze spelmaker. De wagen werd regelmatig gespot in het centrum van Amsterdam. Niet gek, want deze wagen is niet bepaald onopvallend. Ziyech koos er wel voor de wagen in het zwart te nemen. De auto heeft een prijskaartje van maar liefst 278.844 euro. Maar voor dit geld rijd je wel in een V8 met 650 pk.

wagenpark Hakim Ziyech

Audi RS6 R ABT
Deze brute Audi RS6 besloot Ziyech een klein half jaar geleden aan te schaffen. Van deze brute wagen zijn er slechts 125 gemaakt en Ziyech is trotse eigenaar van één. Voor deze titel betaal je flink want deze wagen heeft hem maar liefst 317.000 euro gekost. Deze RS6 beschikt over een V8 met 740 Pk en gaat van 0-100 in slechts 3.2 seconden.

Rolls-Royce Cullinan
Naast de twee bovenstaande wagens vond Ziyech het de juiste tijd voor een luxe auto, niet één waar hij zelf in gaat rijden natuurlijk maar één waarin hij in kan worden gereden. Deze dikke Rolls-Royce is moddervet en zit vol luxe. Dit is tevens de duurste wagen uit dit lijstje want deze wagen heeft hem maar liefst 415.000 euro gekost. Hiervoor heeft de voetballer wel een dikke V12 met 600 pk.

wagenpark Hakim Ziyech

Al deze wagens kopen is voor Ziyech natuurlijk niet een enorme schok, met zijn salaris kun je deze 3 wagens prima onderhouden. En zeg nou zelf, als je zoveel geld zou hebben kocht je toch ook dit soort brute wagens? Hakim geniet van zijn leven en is trots op wat hij bereikt. Terecht als je ons vraagt. Al met al een moddervet wagenpark van Hakim Ziyech.

Alle wagens van Hakim Ziyech zijn aangeschaft bij de mannen van VDM.