Kelvin doet mee aan The Sky is the Limit. Een programma die negen ondernemers op de voet volgt. Daarin komt de geschiedenis van hun onderneming aan bod en hun extravagante én luxe levensstijl. Kelvin is nog maar 29 jaar, maar nu al miljonair. Van zijn eerste miljoen kocht hij  een Rolls-Royce. Check de video onderaan het artikel.

Cryptohandel

Hij begon zijn loopbaan als model en bouwde daarnaast websites. Dat soort ondernemingen kunnen al aardig lucratief zijn, maar het grote geld verdiende hij met Bitcoins. Hij kocht in 2016 100 munten, die toentertijd 300 euro per stuk kosten. Volgens hem is hij de cryptowereld ingedoken nadat hij een ‘spiritual awakening’ ervaarde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelvin (@kelvinwdn)

Eind 2017 verkocht hij de hele hotemetoot voor €17.000. Dat komt neer op €1,7 miljoen. Van dat geld kocht hij een peperdure Rolls-Royce, gaat hij geregeld naar zijn favoriete 5-sterren hotels in London en bestelt hij roomservice in een Versace badjas. Zeg nou zelf, met zoveel geld zou jij het ook doen.

De Rolls-Royce van Kelvin

Naar eigen zeggen is hij niet heel gehecht aan zijn luxe wagen. Al zou ‘ie gestolen worden slaapt hij er geen minuut minder van. Dat trekken we nogal in twijfel, maar goed. Op het moment dat hij de bolide kocht, stond er 12.000 kilometer op de teller. De 29-jarige kocht ‘m voor twee ton, terwijl de nieuwprijs op drie ton ligt. Het is zijn droomauto, want ja, de Roll-Royce heeft een sterrenhemel. Daarnaast verkiest hij het geluid van Britse bolide boven dat van een Lamborghini of Ferrari.

Hij heeft een beetje een aparte manier van doen en laten, maar we kunnen niet ontkennen dat hij gewoon erg lekker bezig is en blijkbaar weet waar hij over praat. Het ga je goed, Kelvin. Geniet ervan.

The Sky is the Limit is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op SBS6.