Onder Amsterdammers – en liefhebbers van de stad – geldt de Prinsengracht veelal als één van de meest felbegeerde locaties om te wonen. Maar wegens de – stijgende – woon- en huurprijzen is het voor een groot deel van de samenleving onbetaalbaar. Niet gek dat voornamelijk rijken zich in deze straat gevestigd hebben. Maar dromen én kijken kan altijd. Met die zin in gedachte introduceren we jullie aan dit prachtige grachtenpand.

Prinsengracht

We hebben hier te maken met een spectaculair en uniek appartement van maar liefst 340 m2, op één woonlaag. Daarentegen is het verdeeld over 3 monumentale panden met een halsgevel, en spreidt het zich met maar liefst zes ramen breed uit. In totaal bijna 12 meter breed wat een schitterend uitzicht over de gracht genereert.

Prinsengracht

Eenmaal binnen stuit je op de royale living met een aangrenzend terras. De luxe keuken aan de voorzijde van het pand is van alle denkbare luxe voorzien. Naarmate je je een weg baant richting de achterzijde kom je in aanraking met een uitgebreid kantoor, die net als de woonkamer onlosmakelijk verbonden is aan het terras.

Verder is er een royale walk-in closet en 3 slaapkamers, die allen een eigen badkamer huisvesten. Volgens de makelaar is het geheel “kwalitatief verbouwd in 2019/2020 en voorzien van allernieuwste techniek: vloerverwarming, airconditioning, lichtplan, domotica systeem, music surround system, sauna, beveiligingsinstallatie en een gashaard.”

Prinsengracht

Het interieur is minimaal, waar vooral neutrale kleuren zijn gebruikt. Er is veel (natuurlijk)licht aanwezig en er is ruimte zat. Maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als er voor de deur een gebrek is aan parkeerplekken. Gelukkig voor de nieuwe bewoner is dit te regelen voor een maandelijks bedrag van €200,-.

Vraagprijs

Al deze factoren resulteerde erin dat de makelaar besloot er een vraagprijs van €4,4 miljoen op te zetten. Het imponerende appartement wordt momenteel aangeboden door veilinghuis RM Sotheby’s.

Prinsengracht Prinsengracht Prinsengracht Prinsengracht Prinsengracht buiten Prinsengracht uitzicht keuken keuken Prinsengracht