De definitie ‘camper‘ dekt op geen enkele wijze de lading van Newmar’s 2021 Supreme Aire, die wat ons betreft de belichaming is van luxe roadtrips. Je kunt nu naar elke uithoek van de aarde reizen in dit zelfvoorzienende huis op wielen, in uiterste luxe uiteraard.

Supreme Aire-camper

Dit beest is behoorlijk goed uitgerust om je ver weg te vervoeren, dankzij zijn Freightliner M-2112-chassis met een flinke Cummins-dieselmotor van 505 pk. Rijden met iets dat zo groot is, vereist kracht, en Supreme Aire is maar liefst 839 kilo schoon aan de haak.

Dit voertuig is gebaseerd op het idee van comfort voor de kleinste elementen. Met dit comfort in gedachten, biedende  beide kapiteinsstoelen pneumatische lendensteun om lange rijtijden gemakkelijk te verdragen. Zoals je uit de afbeeldingen kunt concluderen is het interieur praktisch goed ingericht en zeer ruim.

Nachtrust

Er is niets aan deze slaapkamer waardoor je zou denken dat het zich in een voertuig bevindt. Met een enorm bed, veel bergruimte boven het hoofd, schuifkasten, ramen en een televisie voelt het als thuiskomen.

De keuken is open en bevat ruimschootste ramen. Het is uitgerust met een grote gootsteen, oven, koelkast en kookplaat. Net zoals in de overige ruimtes, zijn verschillende opbergkasten om al je favoriete delicatessen op reis mee te nemen.

Een grote douchecabine belooft regelmatige verfrissende baden en bevat wat lijkt op een watermassagesysteem. Het is ruim met neutraal betegelde interieurs die gemakkelijk te onderhouden en schoonmaken zijn. Supreme Aire wordt ook geleverd met een wasmachine en droger om het leven makkelijker te maken. Een kind kan de was doen.

Verder is er een entertainmentsysteem dat over het hele voertuig is verspreid. Bose levert de soundbar en woofer, terwijl Samsung en Sony je kijkplezier compleet maken.

Instapprijs

Dat is Newmar’s 2021 Supreme Aire, waarbij je als koper kunt kiezen uit verschillende kleursamenstellingen zoals beige, grijs, kastanjebruin en zwart.

Maak een virtuele, visuele trip in deze prachtige camper om zijn schoonheid in al zijn glorie te waarnemen. Bekijk de foto’s en sta versteld van de features van dit enorme huis op wielen. De instapprijs ligt op $555.000.00, maar kan nog flink uitlopen dankzij alle optionele add-ons.

camper
camper
Aire camper