De Ierse MMA-sensatie is momenteel in Abu Dhabi, terwijl hij zich voorbereidt op zijn comeback-gevecht tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257. Dat doet hij op zijn geheel eigen manier. Tuurlijk is hij keihard aan het trainen, maar trakteert zichzelf ook op een aantal peperdure producten.

Recent gaf de Ierse vechter een schaars, maar veelbelovend kijkje in zijn horlogecollectie. Daar hij heeft reeds – weer – twee nieuwe exemplaren aan toegevoegd, en wat voor een. Net zo extravagant als hemzelf en de rest van zijn glimmende collectie. Maar ook daar houdt het nog niet bij op.

Conor McGregor

Terwijl hij amper het vliegveld in Abu Dhabi verlaten had, kocht de vechtersbaas naar verluidt een $2 miljoen kostend uurwerk van van Jacob & Co. Met een aantal opmerkelijke NSFW-beelden op de wijzerplaat.

Het over-the-top horloge van Conor McGregor heeft een kast bezet met 178 baguette diamanten, een ring bezet met 100 baguette diamanten en een kroon bezet met 14 baguette diamanten plus een cabochon geslepen diamant, maar het meest intrigerende detail is behoorlijk sensueel, op zijn zachtst gezegd

Astronomia Tourbillon Baguette

Volgens meerdere bronnen kocht McGregor niet één, maar twee uurwerken. De nog niet benoemde is een Astronomia Tourbillon Baguette met een “totaal van 342 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten op de achtergrond, nog eens 80 onzichtbaar gezette, baguette-geslepen diamanten op de nokken.”

Conor McGregor

Ook dit uurwerk gooit hoge ogen en bevat een prijskaartje van dik $1 miljoen. Met zijn Astronomia om z’n pols en een groot spreekwoordelijk gat in zijn hand reed hij met zijn 3-jarige zoontje in een converteerbare Rolls-Royce naar de dealer om zijn ​​nieuwe Bentley op te halen. Ook liet hij een gloednieuw pak aanmeten, wat hem kennende ook niet om een paar honderd dollars zou gaan.

Of al deze peperdure aankopen gaan bijdragen aan zijn gevecht met Poirier op 24 januari, moet nog blijken. Fit is hij in ieder geval wel.