Iedere voetballiefhebber weet wie deze rot in het vak is. De man die menig club omhoog heeft geholpen. Dit zorgt natuurlijk ook voor het verdienen van een aardig salaris. We weten namelijk allemaal hoe veel geld er om gaat in de wereld van profvoetbal. Je leest hier over de villa van Dick Advocaat.

De trainerscarrière van Advocaat duurt nu al zo’n 30 jaar en heeft hem gebracht tot een aardig vermogen. Hij mag zichzelf dan ook met gepaste trots multimiljonair noemen. Met dit geld heeft hij onder andere deze dikke villa gekocht. De woning van Dick ligt slechts op 25 minuten rijden van zijn huidige club, Feyenoord. Ook al heeft hij aangekondigd te stopen: ‘Deze keer echt’.

In deze dikke villa aan de Vliet in Leidschendam leidt de trainer een heerlijk bestaan. De woning is eigendom van Dick sinds 2013. Het ligt lekker afgelegen en is dus voorzien van de nodige privacy.

De trainer staat er om bekend om het onderste uit de kan te halen. Niet alleen bij het trainen van spelers of het aankopen van spelers, maar dus ook bij het aankopen van een huis. Absoluut geen slechte eigenschap want mede hierdoor heeft Advocaat de woning voor 2,4 miljoen kunnen aanschaffen. Een hoop geld maar als je bedenkt dat de vraagprijs op een dikke 3,4 miljoen zat is dit helemaal niet zo gek. Daar heeft Dick dus goed over onderhandeld. Maar ach, met een geschat vermogen van 23 miljoen heeft hij wel iets om mee te werken.

De villa van Dick Advocaat heeft een woon oppervlakte van een zo’n 550 vierkante meter. De woning beschikt over 9 kamers waarvan 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woning heeft een eigen fitnessruimte en een eigen insteekhaven voor een flinke boot. De insteekhaven biedt namelijk plaats aan een boot van 12,5 meter of kleiner.

Het is echter wel het laatste jaar dat Advocaat actief zal zijn als trainer. Met 73 jaar is dit ook alles behalve gek, lekker genieten van je pensioen Dick. Je hebt er jarenlang hard voor gewerkt!

Hieronder zie je wat foto’s van de woning:

Dick Advocaat Dick Advocaat Dick Advocaat