Wonen rond om de Loosdrechtse plassen is iets waar menig Nederlander van droomt. Je zit namelijk behoorlijk centraal in een prachtige omgeving. Prachtige bomen, bloemen en een enorme hoeveelheid water. Dit laatste is het geen waar dit huis wel echt om bekend staat, het is voor de echte liefhebber. Dit is één van de duurste villa’s van Nederland…

Bij deze woning betaal je uiteraard voor het oppervlakte en de luxe van de woning. Maar een groot deel betaal je ook voor de ligging en voor de mooie ruime tuin aan het water. Deze woning staat namelijk midden in Loosdrecht. Dit waterpaleis heeft drie woonlagen en een geweldig uitzicht over de natuur en de Loosdrechtse plassen.

Dit is de woning waarbij je vanuit de tuin de boot in kunt stappen, klinkt dat niet als een fantastisch scenario? Je kunt met deze boot zelfs naar de grote steden varen. Het enige nadeel is dat de woning enorm duur is, niet gek als we bedenken waar de woning staat…

Vanuit deze villa kijk je over de bomen uit over de Loosdrechtse plassen. Hierbij komt ook nog eens 31.000 vierkante meter eigen grond. De tuin is dus groot genoeg voor een gepast feestje.

De woning zelf heeft een dikke 660 vierkante meter vloeroppervlak waarvan 579 vierkante meter dient als woonruimte. Naast de hoofdwoning beschikt het perceel over een riant gastenverblijf. Dit is een half vrijstaande woning waar je vrienden kunt ontvangen. Dit gastenverblijf bezit ook over een botenverblijf.

duurste-villa's

Als we in de hoofdwoning gaan kijken zien we de gepaste luxe die deze woning je weet te bieden. Er is een spa met Turks stoombad, sauna, fitnessruimte en luxueus binnenbad. Voor de liefhebber is er ook nog een heerlijke wijnkelder.

duurste-villa's

Wil je nou in dit prachtige optrekje wonen dan zal je flink de portemonnee moeten trekken. Je betaald namelijk het gigantische bedrag van 7.5 miljoen euro. Dit maakt het één van de duurste villa’s van Nederland...

duurste-villa'sduurste-villa's