Heb jij ergens 25 miljoen euro liggen en zoek je nog een riant huisje vanwaar je gemakkelijk kunt skiën? Dan hebben wij de perfecte woning voor je gevonden. Overigens dient het ook prima als zomerwoning. Aanschouw dit prachtige landhuis/ski-resort.

Dit landhuis, ook wel ‘The Summit House’ genoemd is de ultieme woning voor de ski-fanaat. Dit riante landhuis heeft maar liefst 7 chique suites en 11 badkamers. Dit is nog lang niet alles, want de totale woonoppervlakte bedraagt een dikke 2000 vierkante meter. Daarmee is het al een waar skiresort te noemen, vind je niet?

Dit landhuis ligt overigens op loopafstand van diverse skiliften die je brengen naar de mooie skigebieden in de omgeving. De woning heeft overigens ook een eigen locker room voor de nodige opslag van sneeuw gerelateerde materialen. Dit landhuis wordt ook niet voor niets de ‘kroonjuweel’ van de omgeving genoemd.

De woning is naast de ideale locatie vanbinnen ook voorzien van alle denkbare vormen van luxe en faciliteiten om een aardig leven te kunnen leven. Zo heeft de woning onder andere een thuisbioscoop, 360 graden glazen lift, bowlingbaan, entertainment lounge inclusief bar, golfsimulator, wijnproeverij en een eigen squashbaan. Niet gek toch?

De villa heeft uitzicht op een prachtige bergketen en bergmeer. Voor de thuiskoker of de ingehuurde kok is er uiteraard ook het nodige aan keukenmateriaal en ruimte te vinden.

De woning staat te koop in Deer Crest Estates in Utah, Amerika. Deer Valley is één van de meest luxe ski-omgevingen van Amerika, maar is in de zomer ook alles behalve vervelend te noemen. Het huis is namelijk ook voorzien van een buitenzwembad met waterval, jacuzzi en spa. Voor de prijs van 25 miljoen krijg je er ook nog een dikke 25 hectare aan land bij.

Voor de iets minder welvarende geïnteresseerde staan er in de omgeving ook nog wat landhuis/ski-resort achtige woningen kopen voor rond de 3 miljoen euro. Je moet dan wel genoegen kunnen nemen met net wat minder ruimte. Maar je koopt de woning in het kader van de omgeving, niet?

landhuis/ski-resort landhuis/ski-resort landhuis/ski-resort landhuis/ski-resort