Een miljardair met bodemloze zakken kan nu een luxe leven leiden dat verder gaat dan ‘alleen’ supercars en herenhuizen. Om echt een leven van ongeëvenaarde grootsheid te leiden, zou een creatie als deze Pininfarina Catamaran superjacht op de kooplijst moeten staan.

21 meter

Dit catamaran-jacht van 21 meter van ontwerper Samuele Errico Piccarini is een concept voor nu, maar één die meteen tot de verbeelding spreekt. Het is een creatie die fungeert als een metafoor voor het in het leven zijn gekomen; één van de meest exorbitante catamarans ter wereld.

Transparante rompen

Het is als gerijpte whisky en overtreffende trap van wijn, bedoeld voor eersteklas aangelegenheden die meer geschikt zijn voor het sluiten van een zakelijke deal, dan voor het organiseren van een fuif.

Transparante rompen

Het hoogtepunt van de luxe catamaran zijn de gigantische transparante rompen die gasten een kijkje geven in de master suite aan de ene kant en de logeerkamer aan de andere kant.

Neem een ​​stap naar buiten en er is een uitgestrekt terras vol met de minimale verstelbare ligstoelen en ronde tafels, perfect om naar de zonsondergang te kijken en cocktails te drinken. Om te genieten van het uitgestrekte uitzicht op de oceaan, neem je plaats op de flybridge die veel zitplaatsen biedt om de oceaan vanuit een panoramisch uitgangspunt te beschouwen.

ligbedden

Designer Samuele Errico Piccarini geeft een extra dosis hoge luxe. De onmiskenbare uitspraak “less is more”komt prachtig tot uiting in stijlvolle interieurs, gedimde verlichting en minimalistisch meubilair, afgewerkt met stijlvolle materialen als marmer en kostbaar hout.

Eén van de meest exorbitante catamarans

Verschillende lounge-ruimtes bezetten de catamaran en bevat nog een andere kleine loungeruimte met echt zand, stenen en vegetatie. Een formele eetkamer is ook opgenomen direct naast de logeerkamer, samen met een royaal zonnedek aan het achterdek. De luxe catamaran Pininfarina is een zeilcatamaran die ruimte vrijmaakt die anders gebruikt zou moeten worden voor zonnepanelen en deze geruisloos en emissievrij maakt.

catamaranscatamarans catamarans