Gelegen de Amsterdamse Bloemgracht staat deze historische suikerfabriek. De plek waar Quote 500-lid Adriaan Mol onderdak in vond. Maar zijn dagen hier zijn geteld – vat dat niet te luguber op. Hij zal het ongetwijfeld omruilen voor een minstens even imposant pand, of resideren in een van zijn andere vastgoed bezittingen. Hij bezit o.a. een woning in de befaamde Pontsteiger. Daar heeft de Bredanaar ook een pand in de verkoop staan voor € 7.900.000, waar we eerder al over schreven.

Amsterdams appartement

Het appartement is aan de Bloemgracht gelegen en heeft een gebruiksoppervlakte van circa 145 m². Volgens de makelaar is “Het appartement is volledig en met de beste materialen en apparatuur gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn en verbindt het historische karakter van het pand met het hedendaagse.”

Appartment-Amsterdam-2

De toegang tot het appartement bevindt zich op de vierde etage die via het trappenhuis of de lift te bereiken is. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een tussenvloer met de woonkamer en daarboven de bar met pooltafel. Beide vertrekken bieden zicht op de Bloemgracht.

Appartment-Amsterdam-5

Naast de woonkamer bevindt zich direct de keuken die voorzien is van alle moderne apparatuur – en een wijnkast. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers en 2 badkamers. De achterste slaapkamer heeft een balkon. Het is een behoorlijk speels optrekje. Dat is wel af te lezen aan de bar, pooltafel, sauna, arcadekast en slaapkamer met badkuip.

2 er bovenop

Adriaan Mol vergaarde een fortuin vergaarde door een door hem opgerichte (online)betalingsverwerker; Mollie. Mollie regelt betalingen voor verscheidene bedrijven. Bestellingen via site of app van Deliveroo of Unicef verlopen allemaal via zijn bedrijf. Per transactie vangt Mollie een paar cent, maar de kleine beetjes tellen op.

Appartement

Hij betaalde in 2019 circa €1,4 miljoen voor dit appartement. Voor €1,6 miljoen woon jij dit twee slaapkamer appartement van hem over. Oh, en daar zijn ook nog de maandelijkse servicekosten van €443,- per maand mee gemoeid.

appartement appartement