Ondertussen staat deze ware parel al dik een half jaar op Funda. Aan het aanbod zelf zal het liggen in ieder geval niet liggen, toch lijkt het maar geen nieuwe eigenaar te vinden. Waar ligt het dan wel aan? Het zou zomaar iets te maken kunnen hebben met de ietwat forse vraagprijs. Niet iedereen heeft ten slotte 3,25 miljoen euro achter de hand.

Eén van de meest opmerkelijke huizen in Nederland

Het woonoppervlakte is wel 850 m² gelegen op een perceel die zo’n 15.379 m² bestrijkt. De opmerkelijke woning verdeeld over 2 woonlagen en een bevat nog een zeer unieke  kelder. De binnenkant valt het beste beschrijven als een prachtig eigentijdse combinatie van klassieke bouw met een moderne vormgeving. De stijlvolle afwerking en de luxe inrichting resulteren in een bijzondere sfeer. Verder is het landhuis van alle denkbare luxe en faciliteiten voorzien – en nog een aantal extra’s.

huizen

Het komt niet vaak voor, maar het absolute hoogtepunt van het huis is verrassend genoeg de ruime kelder. Eén deel hiervan fungeert als doorsnee garage, terwijl het andere overige gedeelte staat geheel in het teken van ontspanning. Dat is wel te bezien aan de handwerk gemaakte bar, bioscoopzaal, sauna, jacuzzi, fitnessruimte en zwembad.

huizen

Op de begane grond en eerste verdieping zijn er in totaal 13 kamers aanwezig, waarvan 5 slaapkamers. Daarnaast zijn er 2 badkamers en een gescheiden toilet. In beide badkamers zit een ligbad, douche en toilet. In één van de badkamers zit ook nog een sauna en jacuzzi. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.

huizen

Niet alleen van binnen is dit een absolute droomwoning ook de omgeving is fantastisch. Het is gelegen in het rustige Burgerbrug, omringd door veel groen. En toch zit je slechts 10 minuten verwijdert van Alkmaar.

Het ‘landhuis’ is afgeleverd in 1998 en wordt al langer dan een halfjaar aangeboden op Funda, voor een bedrag van € 3.250.000. Wél een bedrag dat je kan verwachten bij één van de meest unieke huizen in Nederland. Voor meer informatie moet je hier zijn. Eenmaal daar kun je eventueel contact opnemen met de makelaar. Hieronder vind je een greep uit de fotocollectie.

ruimte huizen Nederland Badkamer huizen