Iedere jongensdroom bevat wel het kopen van een statige bolide als een Bentley Flying Spur. Maar ook wanneer u nog zo goed heeft gespaard, is deze wagen voornamelijk beperkt tot een nichemarkt van de rijken. Gelukkig zijn er alternatieven waardoor u wellicht dichterbij het waarmaken van deze droom komt. Leest u mee.

Bentley Flying Spur importeren uit Duitsland

Tot wel 40% besparen op de aanschafprijs van een nieuwe of jong gebruikte auto. Dat is wel de moeite waard, niet? Floris gaat in deze video zien hoe een Bentley Flying Spur geïmporteerd kan worden via DAS Import en legt het hele proces tot in de puntjes uit. Natuurlijk is een Bentley importeren meer uitzondering dan regel en gaat het vaker om automerken als Mini Cooper, Volkswagen Passat of bijvoorbeeld een mooie Audi E-tron. Dus voor alle merken en modellen, zowel benzine, diesel, hybride of elektrisch, geldt een enorme financiële besparing.

Floris wandelt ook nog even door de prachtige showroom vol met “dikke” auto’s zoals de nieuwe BMW X7 (waar u ook ruim €60 duizend op kunt besparen), een nieuwe Porsche Panamera (€44 duizend op te besparen) om vervolgen oog in oog te staan met het beste paard van de stal: de Bentley. Met de kersverse geïmporteerde Bentley Flying Spur gaat Floris natuurlijk graag even een rondje rijden.

Das Import

De gedachte aan een ingewikkeld en tijdrovend importtraject lijkt geen aanlokkelijk vooruitzicht. Hierdoor gaan vele stervelingen alsnog richting de officiële merkdealer en spenderen zij hier onnodig duizenden euro’s die bespaard hadden kunnen worden. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Das Import is dit echter niet nodig en kunt u letterlijk met een paar klikken op uw muis een auto importeren uit Duitsland – geheel zonder risico.

Ook wanneer u op eigen kracht een auto wilt importeren, kan Das Import u ondersteuning bieden. In de afgelopen vijftien jaar heeft het in Zaandam gevestigde bedrijf duizenden auto’s geïmporteerd en weten daardoor als geen ander waar er valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Ook voor allerlei andere auto-gerelateerde zaken bent u hier aan het juist adres.

Met speciale dank aan Job Das van DAS Import te Zaandam.