Nog niet eens heel lang geleden heeft Ellen DeGeneres haar Balinees-achtige villa van de hand gedaan. Dat smaakte wellicht naar meer, want ze heeft weer een mega villa de vastgoedmarkt omgeslingerd. Ze heeft er een vraagprijs op gevestigd van €44,4 miljoen.

Ellen DeGeneres

Maar dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ellen en haar partner kopen voortduren mega huizen op, om ze vervolgens te renoveren en met forse winst door te verkopen. Hoe ze in 2020 hun optrekje in Montecito van €34 miljoen verkochten en afgelopen november hun woning van €27 miljoen op Bali, is nu de luxe villa gelegen in de heuvels van Beverly Hills aan de beurt.

Ellen-DeGeneres-4

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo

Ellen en haar vrouw kochten de woning in 2019 voor liefst €35,5 miljoen euro van Maroon 5-frontman, Adam Levine. Als u met een schuin oog naar de titel kijkt merkt u al gauw op dat ze met deze vraagprijs ruim 9 miljoen winst zullen boeken. Dat telt lekker op zo.

Miljoenenvilla met zwembad, tennisbaan en een privé-bioscoop

De miljoenenvilla ligt verscholen achter de poorten op de aangelegde kavel van Sunset Boulevard, is het na het zien van wat deze woning je te bieden heeft de prijskaart van €44,4 miljoen allemaal waard. Het terein waarborgt meer dan alleen de villa en een tuin: er is namelijk een prachtig zwembad aanwezig en een tennisbaan voor de liefhebber.

Ellen-DeGeneres-3

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo

Hoewel de buitenkant van het Beverly Hills landhuis niet onopgemerkt kan blijven, is er aan de binnenkant nog heel wat verscholen. Vijf ruime slaapkamers en negen badkamers, een familie/mediaruimte, een luxe filmzaal, een bar, een bibliotheek, een fitnessruimte en een volledig gescheiden gastenverblijf. Voor degenen die niet al hun maaltijden buiten willen koken, kunnen de kopers ook genieten van de gastronomische binnenkeuken om maaltijden te serveren in de grote eetkamer met een eigen bar.

Met een modern beveiligingssysteem, kan de volgende celeberty – of ander vermogend persoon- in optima forma genieten van de serene rust en ruimte.

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo

Foto: Barcelo Photography, Anthony Barcelo