De Britse miljardair Richard Branson bezit meerdere privé eilanden. Zo bezit hij het zogeheten Necker Island op de Britse Maagdeneilanden, wat voor 30 hectare aan paradijs bestaat. Pal naast dit eiland ligt het nog grotere Mosquito Island, een idyllisch stuk grond van 50 hectare. Vakantiegangers kunnen blij zijn, want Branson biedt men de mogelijkheid om op vakantie te gaan naar zijn eiland. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Vakantie naar het privé eiland van Richard Branson

Op het eiland ligt Branson Estate, een complex met meerdere gigantische villa’s. Deze villa’s zijn sinds kort af te huren voor vakantiegangers over de hele wereld. Vanuit Nederland is het dik 26 uur vliegen, maar dan kun je wel 4 maanden verblijven op het prachtige privé eiland van Richard Branson. Je kunt de keuze maken uit het hoogseizoen, het laagseizoen en de kerstperiode.

prive eiland

Voor een verblijf van 4 maanden in het laagseizoen – 1 juni tot 30 september – kun je meerdere keuzes maken. Een volledige villa met 11 kamers afhuren kost €21.000. Een ‘kleine’ villa van 4 kamers huren kost €10.000. Voor een extra kamer wordt €1800 in rekening gebracht. In de villa’s bevinden zich een prachtige privé infinity pool, een hottub en zelfs een privé chef.

Een oase van rust

Gasten kunnen gebruik maken van een bar en kunnen dagelijks genieten van het prachtige weer en het geweldige uitzicht. De villa’s zijn gelegen aan het strand, dat helemaal voor jou alleen is. Het water is er blauwer dan blauw en het gras is er groener dan groen. Als je van bijzondere dieren houdt is dit eiland ook ideaal. Op het eiland van Richard Branson zijn namelijk veel exotische dieren te vinden, zoals maki’s en gekko’s.

Sportliefhebbers hoeven zich ook geen zorgen te maken over de sportfaciliteiten op het eiland. Zo zijn er meerdere tennisvelden en kan men ook terecht in een privé sportschool. Heerlijk tot rust komen is natuurlijk ook altijd een optie. Als dit geen pure luxe is, weten wij het ook niet meer.

branson

 

villa

 

richard branson

 

island