In het leven van Joel Beukers is ‘grenzen opzoeken’ een dagelijkse bezigheid. Dat zien we terug in zijn wagenpark, luidruchtige manier van communiceren en zijn erf. Dat laatste gaat binnenkort een metamorfose door. Op Instagram deelde de fitnessguru namelijk een video over zijn droomtuin.

Joel Beukers gaat ‘voor goud’, hoe hij dat doet, laat hij zien op zijn social-media platformen. Naar verluidt draait zijn supplementenlijn – Clean Nutrition – als een tierelier. Hij verkoopt vodka onder zijn eigen label en de social-media campagnes lopen ook ongehinderd lekker door.

Joel Beukers’s droomtuin

De 32-jarige Joel Beukers kocht in 2018 een woonboerderij uit 1880 in Eemnes en transformeerde dit tot een prachtige villa met rieten dak. Maar de royale woning  – met een grondgebied van liefst 4.000 vierkante meter – is nog niet af. Hij kocht het onderkomen toentertijd voor 1.150.000 euro, terwijl de woning al twee jaar op de markt stond voor 1.425.000 euro. Onderhandelen zit in z’n aard.

Beukers ziet zichzelf hier samen met zijn vrouw en kinderen zijn leven lang resideren. Met zijn exotische wagenpark voor de deur en in de riante garage, is het geheel een lust voor het oog. In de video waarin hij over zijn koopwoning praat geeft hij al aan dat er veel moet worden verbouwen om het droomhuis te realiseren.

Concept-video

Ondertussen begint het echt ergens op te lijken, maar als kers op de taart gaat de schop in de grond en gaat de tuin worden omgetoverd. De video toont het concept, waarbij de oprit optimaal wordt benut en het ontwerp van zijn tuin een groene beplanting en speelrek voor zijn kinderen en een luxe buitenzwembad met jacuzzi omvat. De eerste reacties zijn zeer enthousiast. Zo zegt Dutch Performante: “heel Dik” en game-YouTuber Royalistiq vindt het: “Veeels te ziek dit”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)