In het welbekende Beverly Hills stond de miljoenenvilla van popster Justin Bieber te koop. Het is niet onbekend dat er in de meest glamoureuze villawijk ter wereld veel bekende sterren wonen. Bieber was echter al meer dan een jaar bezig om het huis te verkopen. Het is hem vorige week eindelijk gelukt en de koper heeft €6.65 miljoen betaald voor het optrekje.

Justin Bieber verkoopt zijn villa

De Canadese popster kocht de villa in 2018 met zijn toenmalige verloofde Hailey Baldwin voor €7 miljoen. Inmiddels zijn de twee getrouwd en mag Hailey zich officieel Bieber noemen. Het huis werd vorige week met 4 ton verlies verkocht, om uiteindelijk definitief in hun nieuwe villa te gaan resideren. Die nieuwe villa is een paar maanden geleden gekocht voor liefst €22 miljoen. Ook dit huis is gelegen in Beverly Hills.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)


Al in 2019 maakte de Canadese artiest wereldkundig dat hij af wilde van zijn toenmalige huis. Hij maakte op Instagram bekend dat hij het huis te koop had staan inclusief alle meubels. Aan de foto’s te zien lijken de meubels de uiteindelijke waarde van de villa flink te hebben verhoogd en het uiteindelijke verlies ook.

Nieuwe villa

De Biebers hoeven echter niet te klagen over hun nieuw onderkomen. De villa die een tijd terug voor €22 miljoen werd aangeschaft heeft 7 slaapkamers, 10 badkamers en nog veel meer. Vergeleken met de ‘oude’ villa is deze nieuwe villa een stuk luxer en moderner. De tortelduifjes kunnen genieten van een gigantisch zwembad, thuisbioscoop en sportschool.

Nieuwe villa justin bieber

Ook biedt hun nieuwe huis plaats aan meerdere auto’s. Dat is handig, aangezien de Canadees onlangs nog een heel bijzondere Rolls-Royce Wraith aan zijn autocollectie heeft toegevoegd. Het verlies van hun verkoop is gecompenseerd met een fikse korting op de aankoop van hun nieuwe pand. De nieuwe villa werd door de vorige eigenaar in eerste instantie voor €35 miljoen aangeboden. Goed onderhandeld dus!