Dat vermogende Amerikaanse rappers soms vreemde perikelen uithalen, is al langer bekend. Zo liet de 26-jarige rapper Lil Uzi Vert vrij recent nog een grote diamant met een waarde van €20 miljoen in zijn voorhoofd planten. Het lijkt erop dat dit een nieuwe trend aan het worden is, aangezien de nog pas 20-jarige rapper Lil’ Pump uit Florida hetzelfde heeft gedaan. Naar eigen zeggen heeft hij het record in handen, namelijk een diamant met een waarde van €28 miljoen in zijn voorhoofd. Bizar!

Extravagante rapper Lil’ Pump zet piercing van €28 miljoen

Natuurlijk kun je veel bedenkingen hebben bij het zetten van een piercing. Veel mensen kiezen ervoor om een piercing te zetten op een plek waar het niet opvalt voor de buitenwereld, maar Gazzy Garcia – zoals de rapper echt heet – dacht hier anders over. Hij besloot zijn collega rapper Lil Uzi Vert na te doen en een grote diamant in zijn voorhoofd te laten planten. De diamant heeft – als we de rapper moeten geloven – een waarde van €28 miljoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pump hefner (@lilpump)

Volgens de piercing-expert Nadia Alaminerouni is het slechts tijdelijke pret voor Lil’ Pump. Ze zegt dat een soortgelijke piercing na ongeveer een half jaar tot twee jaar er vanzelf uitgroeit. Gezien de grootte en het gewicht van de prijzige diamant, zal het niet lang blijven zitten. Op Instagram heeft de rapper een foto geplaatst waarin hij zijn voorganger tagt. Die reageerde op zijn beurt op het bericht met “WOW”.

Extravagante levensstijl

Lil’ Pump is pas 20 jaar oud, maar heeft nu al een vermogen weten op te bouwen om dit alles te bekostigen. Op zijn social media staat de rapper ook al bekend om zijn extravagante en luxe levensstijl en noemt hij zichzelf Pump Hefner – refererend aan de legendarische Playboy-oprichter Hugh Hefner. Te zien is hoe hij briefjes met geld op straat gooit, dat hem veel kritiek oplevert.

Velen denken ook dat de diamant die Pump heeft laten aanbrengen niet echt is, aangezien het zou moeten betekenen dat hij met zijn liedjes al tientallen miljoenen heeft moeten hebben verdiend. Dit vinden zowel fans als betrokkenen onrealistisch.

Desalniettemin, is het een bijzonder ogend tafereel, dat zeker de nodige beveiliging met zich mee moet gaan brengen. Je zou er niet aan denken dat de diamant tijdens een wandeltocht van zijn hoofd wordt getrokken. We durven na het zien van deze piercing geen uitspraken te doen over de intelligentie van de rapper, maar we hopen dat hij verstandig genoeg is om voortaan met een beveiliger extra de straten over te gaan.