In een van de rijkste voorsteden van Los Angeles – Malibu – staat een peperdure villa te koop. De villa is momenteel zelfs het duurste huis dat wordt aangeboden in Malibu en kan worden gezien als een waar paleis. Huizen met een prijskaartje boven de €20 miljoen komen zelden voor in Nederland, laat staan bijna €100 miljoen. Wij zijn daarom enorm benieuwd wat de koper voor dit astronomische bedrag zal krijgen.

Villa in Malibu

Het weer is eigenlijk altijd goed in Malibu en er valt weinig regen. Dé ideale plek om een grote miljoenenvilla te bouwen, zou je zeggen. Zo dachten de ontwerpers van deze villa er ook over. Het huis heeft nog nooit een eigenaar gehad en wacht al meerdere jaren op de gelukkige koper.

malibu

De koper zal in ieder geval diep in zijn of haar buidel moeten tasten, aangezien er een kleine kans is dat je de villa na een onderhandelbeurt voor minder dan €95 miljoen zal bemachtigen. Voor dit geld krijg je een moderne villa met 12 slaapkamers, 14 badkamers op een totale grond van 1 hectare.

Kijkje in het huis

Na de poort te zijn doorgelopen, kom je na een korte wandeling eindelijk aan bij de glazen voordeur. Wie het huis instapt, valt al gauw op dat  het plafond enorm hoog is en dat zo’n beetje alles van marmer en gegraveerd glas is gemaakt. Via een mooie boogtrap kan men naar de tweede en derde etage die volhangen met exclusieve schilderijen.

monroe

De woonkamer van de villa is royaal en heeft een balkon met een weergaloos uitzicht over de zee van Malibu. In de keuken is zelfs de plaatselijke sterrenchef als een kind in een snoepwinkel. Alleen het beste van het beste apparatuur is beschikbaar. Natuurlijk kan ook de bioscoop niet ontbreken. Er zijn 30 stoelen beschikbaar, dus tegen een groot filmfeestje kan de nieuwe eigenaar geen nee zeggen.

Vertier

De villa heeft daarnaast een gigantische privé sportschool, twee grote infinity pools met een weergaloos uitzicht en een groot stuk privéstrand. Sportfanaten kunnen zelfs tennissen op de verlichte privé tennisbaan, waar zelfs in het donker goed op te spelen is.

Voor iedereen die een uitstapje naar Malibu wel ziet zitten en meteen even een bezichtiging wil, kan hier terecht.

huis malibu
Villa
bios
villa malibu
tennisveld