Als je jouw liefde voor de iconische Franse autofabrikant Bugatti niet onder stoelen of banken wil drukken, kun je onder andere een peperduur Chiron-geïnspireerd uurwerk van Jacob & Co aan je horlogecollectie toevoegen. Voor het geval dat nog niet genoeg is, kun je nu ook een bijpassende pooltafel met Bugatti-badges aanschaffen en deze direct naast je Chiron plaatsen – mocht je deze bezitten uiteraard. Wat ons betreft een ideale toevoeging voor je mancave.

Bugatti pooltafel te koop

Is jouw mancave toe aan een beetje verandering, of ben je simpelweg een grote Bugatti fan? Dan is deze nieuwe luxe Bugatti pooltafel misschien wel iets voor jou. Voor we over het prijskaartje beginnen, moeten we eerst even kijken hoe mooi deze tafel wel niet is. De pooltafel komt uit een beperkte serie en is met de hand gemaakt door IXO (Iconic Xtrem Objects) – een Spaans bedrijf dat gespecialiseerd is in koolstofcomposieten.

Pooltafel

De pooltafel is volledig gemaakt van carbon billet aluminium – een hele mond vol. Door deze coating ziet de Bugatti pooltafel er net zo speciaal uit als de hypercars met ook het iconische Bugatti-embleem. De oppervlakte van de pooltafel is omwikkeld met anilineleer – hetzelfde leer dat in Oostenrijk wordt geproduceerd en in Bugatti-auto’s wordt gebruikt.

IXO beweert dat de Bugatti pooltafels absoluut uniek zijn in elk aspect. Volgens hen is elk onderdeel van de tafel op maat ontworpen. Passend bij de superieure bouwkwaliteit van Bugatti, maken de Spanjaarden gebruik van de beste industriële processen. Zo is de structuur van de pooltafel gemaakt van massief aluminium met spiegelglans, terwijl de buitenhoes is gemaakt van carbon van luchtvaartkwaliteit.

De pooltafel beschikt ook over een gepatenteerd ballenselectiesysteem met keramische kogellagers. Bij aanschaf krijg je ook een complete set accessoires van Bugatti, waaronder carbon keuen, een keuhouder met touchscreen en zelfs een plafondlamp. De pooltafel is echter niet voor mensen bedoeld met een kleine portemonnee.; voor €250.000 is hij voor jou.

Bugatti
TAFEL