De koek kan niet op bij de Duitse aftermarket specialist Mansory. Reeds deelde ze hun interpretatie op de Bentley Bentayga, maar waren ondertussen alweer aan het sleutelen en monteren aan deze Mercedes Benz G-Klasse. Uiteraard zou dit proces niet in goede banen zijn geleid, als ze niet de nodige carbon fiber onderdelen toe zouden voegen.

Mansory AMG G63 Viva Edition

Mansory is voornamelijk te kenmerken aan hun excentrieke, kleurrijke interieurs en liefde voor carbon fiber. Ze houden ervan om flink uit te pakken en dat hebben ze ook gedaan bij deze brute Mercedes G63 die hier op je beeldscherm staat. Nadat hun specialisten de wagen hebben herontdekt en versiert met allerlei componenten, gaat ‘ie zeker vele blikken vangen. In hoeverre het standaard model dat niet al zou doen.

Mansory AMG G63

Zoals je kunt zien, worden er slechts twee tinten gebruikt voor deze creatie, en dat is zwart en wit. Ondanks het zwart-witte thema, zorgen de tamelijke hoeveelheid kits dat deze wagen niet zomaar aan je voorbij schiet. Die Y-vormige spaakvelgen zullen ook niet ongemerkt langs je tollen.

Draait om het innerlijk

Maar als eigenaar en passagier heb je natuurlijk voornamelijk met het interieur bezig. De cabine heeft veelgelijkenissen met het exterieur, iets waar je niet zomaar vanuit kan gaan bij Mansory. Ook hier spelen wit en zwart de lijdende rol, met de diamantstiksels en de Viva Edition branding als kers op de taart – overigens ook op het dak en op de middenconsole.

Mansory

Cijfers met betrekking tot motorupgrades zijn er nog niet, maar ga er maar vanuit dat er een prestatiegerichte update is voldaan. Als we naar eerdere Mansory creaties zouden kijken, werd gespeculeerd dat een gepantserde AMG G63 die ze eerder hebben gemaakt rond de 700 pk of 800 pk zou produceren.

Beperkte oplage

Mansory deelt op Instagram foto’s van deze getunede G-klasse, waarbij ze laten weten dat de Viva Edition strikt beperkt wordt tot 10 voertuigen. Over prijzen wordt nog niet gespeculeerd.

Mansory AMG G63 Mansory AMG G63 G-klasse